Φτιάξτε σώμα και κάψτε θερμίδες με crosswim!

Εάν θέλετε να φτιάξετε σώμα, να κάψετε θερμίδες και να αυξήσετε τη δύναμη και την αντοχή σας δοκιμάστε το crosswim!

Τι είναι το crosswim;

Είναι το γνωστό σε όλους μας γυμναστηριακό crossfit σε κυκλική προπόνηση με ελεύθερα βάρη σε συνδυασμό με κολύμπι. Εμπνευστής του crosswim είναι ο ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος.

Ο συνδυασμός Crossfit και κολύμβησης βοηθάει ώστε να διατηρείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ο καρδιακός ρυθμός, αυξάνοντας θεαματικά την

αντοχή του αθλούμενου, μέσα από μία άκρως ενδιαφέρουσα διαδικασία που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της γυμναστικής, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την σκληρή και πολύ αποτελεσματική εξάσκηση, σε ομαδικό πρόγραμμα, μάλιστα, που δίνει έξτρα κίνητρο, αλλά και δυνατότητα αλληλεπίδρασης και διάδρασης.

Στο νερό βιώνετε τη δύναμη αντίστασης και μπορείτε να εκτελέσετε μια ποικιλία ασκήσεων που θα σας βοηθήσεουν να φτιάξετε φυσική κατάσταση και κορμί. Όταν γυμνάζεστε μέσα στο νερό:

Δεν κινδυνεύετε να τραυματίσετε κανένα μυ.Λαδώνετε τις αρθρώσεις σας.Τονώνετε την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα.Καίτε θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνετε.Επιταχύνετε το μεταβολικό σας ρυθμό.Αναπτύσσετε μυική μάζα.

Τι περιλαμβάνει η προπόνηση crosswim;

Προθέρμανση μέσα στο νερό και έξω από το νερό.

Ασκησιολόγιο της ημέρας.

Ένα cardio πρόγραμμα με συνεχόμενη ροή για να ανεβάσει παλμούς ο αθλούμενος.

Σε ποιους απευθύνεται το crosswim;

Η προπόνηση αυτή μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε ασκούμενο, ακόμη κι αν το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης είναι σχεδόν μηδενικό.

Σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος.
Σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την αντοχή τους.
Σε όσους θέλουν να φτιάξουν καλύτερο μυικό σύστημα.
Σε όσους θέλουν να φτιάξουν σπουδαία φυσική κατάσταση.

Εάν ξεκινήσετε από το μηδέν ίσως σας φανεί αρκετά δύσκολο αλλά εάν είστε σε ένα επίπεδο 2 -3 στα 10 θα προσαρμοστείτε και σταδιακά θα φτάσετε τους στόχους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: 210 6030411 (εσωτ. 389), cgs.gr/crosswim/

Πηγη

The post Φτιάξτε σώμα και κάψτε θερμίδες με crosswim! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα