Τί προβλέπουν τα ζώδια από 27.8 – 3.9.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω σε ευθεία πορεία, μετά από δύο μήνες αναδρομής που μπορεί να προκάλεσε εντάσεις με το φιλικό σου περιβάλλον, αναθεώρηση των επιθυμιών σου σε σχέση με τους στόχους σου, καθυστερήσεις, εμπόδια και συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Άρης από τις 27.08 επιστρέφει

σε ορθόδρομη πορεία στις τελευταίες μοίρες τους Αιγόκερου, επηρεάζοντας άμεσα την καριέρα σου και την δραστηριότητα σε αυτή. Είναι πολύ σημαντική εποχή για να μπορέσεις να αναδειχθείς και να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου. Οι υποχρεώσεις παραμένουν πολλές βέβαια, το άγχος επίσης αλλά βλέπεις με αργά και σταθερά βήματα υποθέσεις και ευθύνες που μπορεί να μην προχωρούσαν να ξεμπλοκάρουν και να δρομολογείται η πορεία τους. Σημαντικές αναθεωρήσεις που μπορεί να έγιναν το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορούν να μπουν σε εφαρμογή και να επαναπροσδιορίσεις καταστάσεις και συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα που δεν σε ικανοποιούσαν. Επηρεάζεσαι εντονότερα εσύ που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Ερμή στον Λέοντα στις 30.08 είναι χρυσή ευκαιρία να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, να αφήσεις στην άκρη ότι σε ενοχλεί και να βρεις την χρυσή τομή σε πράγματα που μπορεί να σας ενοχλούν, να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες του αλλά και το ταίρι σου με τις δικές σου. Είναι εξαιρετική στιγμή για να μιλήσεις, να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, αυτά που θέλεις στο τέλος της ημέρας να περάσετε μοναδικά, αφήνοντας στην άκρη στενοχώριες και προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Αυτή την εβδομάδα βλέπεις την διάθεσή σου να ανεβαίνει κατακόρυφα και την ενέργειά σου να επανέρχεται, θέλοντας να την διοχετεύσεις σε διασκέδαση, ταξίδια, σε ότι σε ευχαριστεί και γεμίζει την ανέμελη διάθεσή σου. Ο Άρης επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω μετά από δύο μήνες στις 27.08 και μπορείς πια αργά αλλά σταθερά να δρομολογήσεις και πραγματοποιήσεις παλιότερα σχέδιά σου σε ότι αφορά ταξίδια στο εξωτερικό, ζητήματα σπουδών που μπορεί να έβρισκαν εμπόδια. Η αισιοδοξία και η χαρά που εκφράζεις βρίσκει ανταπόκριση από τους γύρω σου και μπορείς να περάσεις μοναδικά με παρέες που μπορείς να εκφράσεις τις πνευματικές σου αναζητήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι η τάση για υπερβολές σε φαγητό, ποτό, διασκέδαση που δεν θα σε ωφελήσουν. Παράλληλα, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, γιατί η ανεμελιά μπορεί να φέρει λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Στις 31.08 είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να προωθήσεις θέματα που θέλεις σε όλα τα επίπεδα, τον Ήλιο από την Παρθένο να σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στο ζώδιό σου και να λειτουργεί άκρως βοηθητικά στην αυτοπεποίθησή σου, στην διάθεσή σου, εφοδιάζοντάς σε με αισιοδοξία και δυναμισμό για ότι θέλεις να επιτύχεις. Η ερωτική σου ζωή είναι ανεβασμένη, καθώς δείχνεις να μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, να λύσετε ότι πιθανά σας απασχόλησε τον προηγούμενο καιρό και να περάσετε μαζί μοναδικές στιγμές διασκέδασης και έρωτα, που μόνο ωφέλιμες μπορεί να είναι. Μην χάσεις την ευκαιρία εσύ, που δεν έχεις ταίρι να φλερτάρεις, γιατί οι νέες κατακτήσεις που θα αλλάξουν την προσωπική σου ζωή είναι πιθανές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εσωτερική σύγκρουση και η ψυχολογική ένταση είναι ακόμα στα ύψη, όμως δείχνεις αυτή την εβδομάδα να μπορείς να την διαχειριστείς με καλύτερο τρόπο και να μπορέσεις με δυναμισμό να προχωρήσεις σε ζητήματα οικονομικά ή ερωτικά που μπορεί να σε απασχολούν. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 27.08 και σε βοηθά να έρθεις με μεγαλύτερη ευκολία «αντιμέτωπος» με ανασφάλειες και απωθημένα που σε ταλανίζουν και να ψάξεις βαθιά μέσα σου τις λύσεις. Είναι γεγονός ότι η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να ταλανίσει την σχέση σου και να προκληθούν προβλήματα με το ταίρι σου. Καλό είναι να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό, που θα δώσει φτερά στην σχέση σου και όχι σε συγκρούσεις που θα φέρουν σφοδρές εκρήξεις. Ζητήματα οικονομικά έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, δείχνουν όμως να έχουν θετική ροή, καθώς μπορείς να παραμερίσεις εμπόδια ή καθυστερήσεις που τυχόν υπήρχαν.

Με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Ερμή στον Λέοντα στις 30.08 μπορείς να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει σε φίλους, πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και στο ταίρι σου. Η αρχική ένταση μπορεί να παρακαμφθεί με ειλικρινή και ξεκάθαρη επικοινωνία, κάτι που θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν αυτά που προβληματίζουν. Η διάθεση για διασκέδαση και όμορφες στιγμές θα ολοκληρώσει το κάδρο και θα αφήσει στο τέλος της ημέρας μία γλυκιά αίσθηση. Μην μπεις σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την διάθεσή σου και το κλίμα στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Οι συγκρούσεις που μπορεί να υπήρξαν σε προσωπική ζωή και συνεργασίες δείχνουν πια να εκτονώνονται, όχι όμως να ξεπερνιούνται, καθώς ήρθε η περίοδος που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και που ενοχλεί τους άλλους σε εσένα. Ο Άρης στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 27.08, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντάς σου την ευκαιρία μετά από δύο μήνες αναδρομής να εκδηλώσεις άμεσα αυτά που σε ενοχλούν στην σχέση και στους συνεργάτες σου αλλά και να δεχτείς τα παράπονά τους, τα νεύρα τους πιθανά για συμπεριφορές δικές σου. Είναι πολύ καλή στιγμή για να δρομολογήσεις αλλαγές σε ότι αφορά αυτόν τον τομέα της ζωής σου, καθώς μπορεί τον προηγούμενο καιρό να υπήρξαν αναθεωρήσεις μέσα σου, σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου σε σχέση με το ταίρι ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι εντάσεις ακόμα καραδοκούν, όμως μπορείς λύσεις διαπαντός ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν ή να αφουγκραστείς ότι δεν ικανοποιούσε τους άλλους με μεγαλύτερη ευκολία.

Στις 31.08 ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, ευφορία και αισιοδοξία που εκδηλώνονται έντονα στις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις. Είναι εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες, εμπορικές συμφωνίες και ότι αφορά την επικοινωνία, γιατί πατάς γερά στα πόδια σου και δείχνει να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει για να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε ανεβάζουν, αλλά και έντονο φλερτ που θα φέρει νέες γνωριμίες πολύ ενδιαφέρουσες.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω σε ευθεία πορεία, στις 27.08. Μετά από δύο μήνες αναδρομής που πιθανά προκάλεσαν καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια, νεύρα. Ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την εργασία που έδειχναν να μένουν κολλημένα χωρίς να υπάρχει πρόοδο, παίρνουν αργά και σταθερά την πορεία τους και δείχνουν να δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Υποχρεώσεις και αγγαρείες μπορούν τώρα να λυθούν και με την εργατικότητα που σε διακρίνει να αφήσεις πίσω σου ότι σε αγχώνει και σε προβληματίζει. Είναι χρυσή ευκαιρία επίσης για να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις του καθημερινού σου προγράμματος ή σε εργασιακό επίπεδο που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό, δίνοντας έτσι άλλη τροπή στην καθημερινότητα σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες. Μπορείς ακόμα να δραστηριοποιηθείς έντονα σε σχέση με την προσωπική σου υγεία και να βάλεις στο πρόγραμμά σου άσκηση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια και ευεξία.

Με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Ερμή στο ζώδιό σου στις 30.08 σου δίνει την δυνατότητα να λύσεις ζητήματα με το ταίρι σου, με πρόσωπα του κοντινού και του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει, σε εκνευρίζει, δεν σε ικανοποιεί και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης που θα απογειώσουν την ημέρα σου. Οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες και το κλίμα που διαμορφώνεται είναι συγκαταβατικό και δείχνοντας κατανόηση, κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις άμεσα ότι νιώθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Αυτή την εβδομάδα ο Άρης επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία, από τις 27.08 και μετά, να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά δημιουργικές ενασχολήσεις που τυχόν σε ενδιαφέρουν, ξεπερνώντας εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω. Σημαντικές εξελίξεις πιθανά να υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, καθώς βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωτερικής διεργασίας σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου στον έρωτα και μπαίνεις σε μία περίοδο ενεργητική, που παίρνεις αποφάσεις, που κάνεις τις σκέψεις πράξεις και τις αναθεωρήσεις πραγματικότητα. Η διασκέδαση είναι σε πρώτο πλάνο και μπορεί να χάσεις το μέτρο, κάνοντας έντονες σπατάλες για να προβληθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά τρέχοντα ζητήματα γιατί δεν δείχνεις να έχεις την διάθεση για δουλειά και αυτό μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα.

Στις 31.08 ο Ήλιος από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο, δίνοντάς σου την δυνατότητα να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να νιώσεις ευφορία και αισιοδοξία για το μέλλον, να νιώσεις έτοιμος να κατακτήσεις κάθε σου στόχο και επιθυμία. Η ημέρα ενδείκνυται για διασκέδαση, φλερτ, συζητήσεις, καλό φαγητό και ποτό με παρέες που έχεις παρόμοιες πνευματικές αναζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην χάσεις την ευκαιρία. Νέες κατακτήσεις είναι προ των πυλών, αφού εντυπωσιάζεις με το κέφι, το χιούμορ, την θετική σου αύρα. Η αυτοπεποίθησή σου είναι εμφανής και τραβά τα βλέμματα των γύρω σου, νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα και να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Οι έντονες αντιδικίες και οι κόντρες που μπορεί να υπήρξαν τον τελευταίο καιρό σε οικογενειακό επίπεδο μπορούν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να εκτονωθούν, ο τρόπος εκτόνωσής τους είναι στο χέρι σου γιατί η ένταση ακόμα είναι στα ύψη. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 27.08, μετά από δύο μήνες αναδρομής, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου. Θυμός και καταπιεσμένη οργή μπορεί να σε κατακλύζουν, είναι γεγονός όμως ότι τώρα μπορείς να λύσεις ότι πια σε καταπιέζει και να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις σε σχέση με την οικογένεια που σκεφτόσουν τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και εκτονώνεσαι για να μην εκραγείς και οι εκρήξεις σου προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις στο οικογενειακό περιβάλλον αυτά που επιθυμείς με όσο πιο ήρεμο τρόπο μπορείς. Δείξε κατανόηση όμως και στις επιθυμίες των άλλων.

Με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Ερμή στον Λέοντα στις 30.08 μπορείς να αφήσεις στην άκρη τις αντιδικίες με το ταίρι σου και να προχωρήσεις σε μία ειλικρινή συζήτηση που μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει. Είναι σημαντικό να βρεις την χρυσή τομή και σε αυτό θα σε βοηθήσει η επικοινωνία. Είναι επίσης εξαιρετική μέρα για να συζητήσεις σε σχέση με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και η πορεία αυτών των συζητήσεων θα είναι άκρως ικανοποιητική. Διασκέδαση και χαλάρωσε με την ευχάριστη παρέα των φίλων και του συντρόφου σου, απόλαυσε τις χαρούμενες αυτές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται αστρολογικά από την επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω σε ευθεία πορεία, μετά από δύο μήνες αναδρομής που μπορεί να έφερε καθυστερήσεις, κόντρες, ένταση και θυμό που σε ταλαιπώρησαν. Από τις 27.08 και μετά βλέπεις με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία, το εμπόριο, το διαδίκτυο να δρομολογούνται και να παρακάμπτονται εμπόδια και αναβολές που πιθανά τα καθυστερούσαν. Είναι ο καιρός πια να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον, τα ενδιαφέροντά σου, την κοινωνική σου ζωή, γνώσεις που σε ενδιαφέρουν και να αφήσεις πίσω σου ότι δεν ικανοποιούσε τις επιθυμίες σου. Ταξίδια είναι πολύ πιθανά να πραγματοποιηθούν και να σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενεργητικότητά σου. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός γιατί βαριέσαι εύκολα, εκνευρίζεσαι εύκολα και αυτό οδηγεί στο να εγκαταλείπεις προσπάθειες που δεν σου κινούν το ενδιαφέρον. Η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να φέρει συγκρούσεις με πρόσωπα πολύ κοντά σου.

Στις 31.08 ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο και σε γεμίζει δυναμισμό, αισιοδοξία, χαρά, ενεργητικότητα. Είναι εξαιρετική ημέρα για να δρομολογήσεις στόχους και σχέδια που έχεις, να συναναστραφείς τους φίλους σου και να περάσεις μοναδικά μαζί τους, να συμμετέχεις σε κοινές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και να αποδώσεις τα μέγιστα. Ευνοϊκότατες είναι οι συνθήκες και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις να επικοινωνείς μοναδικά με το ταίρι σου και να αντιλαμβάνεστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξει γνωριμία που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να ξεκινήσει μία νέα περίοδος στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Οι ανασφάλειες και οι φόβοι δείχνουν να κοπάζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Άρης στον Αιγόκερω στις 27.08 επιστρέφει σε ευθεία πορεία, μετά από δύο μήνες που πιθανά να δημιούργησαν προβλήματα, αναβολές, καθυστερήσεις, εντάσεις αλλά και να μπήκες σε μία έντονη εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου και πως αυτές καλύπτονται. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι καταλυτική για εσένα και αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να εξασφαλίσεις όσο μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια μπορείς, καθώς από αυτήν πολλές φορές εξαρτάται και η προσωπική σου αυτοεκτίμηση. Να περιμένεις έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε απασχολήσουν ή και προσωπικές δικές σου σπατάλες που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου. Το σημαντικότερο είναι να προσπαθήσεις να βρεις ισορροπία μεταξύ σπατάλης και απόλυτης συντήρησης, διότι είναι εμφανής η τάση να κινείσαι στα άκρα.

Με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Ερμή στον Λέοντα στις 30.08 μπορείς να επικοινωνήσεις ειλικρινά και να εκφράσεις με μιας συναισθήματα που δεν σου ήταν εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτά. Φλερτ και διασκέδαση σε οδηγούν σε παρέες που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, σας ενδιαφέρουν παρόμοιες κοινωνικές δράσεις και μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ συζητώντας χαλαρά και περνώντας όμορφα. Η σχέση με το ταίρι σου ανανεώνεται, καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά μαζί του ζώντας τον έρωτα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες, αφού εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία, το χιούμορ, το κέφι αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η επιστροφή του Άρη στο ζώδιό σου σε ευθεία πορεία στις 27.08. Η προηγούμενη χρονική περίοδος ήταν για εσένα έντονα εσωτερική και άκρως αναθεωρητική σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σε ότι αφορά τις προσωπικές σου επιθυμίες και την προσωπικότητά σου και πως ικανοποιείται μέσα από αυτό που βιώνεις. Ήρθε τώρα η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσεις σε πράξεις και να κάνεις όποιες αλλαγές, νέες αρχές θεωρείς ότι συμβαδίζουν με αυτό που είσαι. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές να προκύψουν, καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου είναι πόλος έλξης για τους άλλους. Σημαντικές μπορεί να είναι και οι εξελίξεις σε ερωτικό επίπεδο, καθώς ο ερωτισμός που αποπνέεις μαγνητίζει. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός, που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια και προβλήματα με τους γύρω σου. Επηρεάζεσαι εντονότερα εσύ που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Στις 31.08 ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο και ανεβάζει την διάθεσή σου κατακόρυφα. Η αισιοδοξία, η αποφασιστικότητα, ο δυναμισμός και η ισορροπία μέσα σου σε ωθούν στο να δραστηριοποιηθείς και να επιδιώξεις να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις και ζητήματα σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στον έρωτα, αφού έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να αντιληφθείς τι είναι αυτό που σου προσφέρει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, αφού η προσωπικότητά σου λάμπει και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Είναι βέβαιο ότι αυτή η μέρα μπορεί να προσφέρει πολλά, το λιγότερο είναι έντονο ξεφάντωμα και μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η κυκλοθυμία και η ευαισθησία είναι έντονη, αναμνήσεις του παρελθόντος σε ταλαιπωρούν και μπορεί να σε οδηγούν στην μοναχικότητα και στην εσωστρέφεια. Αυτή την εβδομάδα ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω, στις 27.08, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλανίζουν, να εκδηλώσεις συναισθήματα και παράπονα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου, να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς μια νέα αρχή, χωρίς απωθημένα και φόβους. Καλό είναι να εκτονώνεις τον έντονο συναισθηματισμό μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες, την μουσική, τον διαλογισμό, την προσευχή, ότι μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανό να καταπιέσεις και πάλι τα συναισθήματά σου και αυτά να λειτουργήσουν σαν ωρολογιακή βόμβα μέσα σου. Σκέψου καλά πριν δράσεις και μην αφήνεις θολές εικόνες και συναισθηματική υπερχείλιση να σε κατευθύνουν, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά για εσένα.

Με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Ερμή στον Λέοντα στις 30.08 οι συζητήσεις με το ταίρι σου, με τις παρέες σου, με συνεργάτες παίρνουν φωτιά, είναι όμως σημαντικό ότι δείχνεις την θέληση να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής, κάτι που καθορίζει σημαντικά την πορεία τους. Δείχνεις επίσης κατανόηση σε αυτά που έχουν να σου πουν και προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες, που θα ωφελήσουν σημαντικά τις σχέσεις σου. Στο τέλος της ημέρας είναι πιθανό να περάσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων με παρέες, διασκεδάζοντας, φλερτάροντας. Μπορείς να χαρείς την κάθε στιγμή της ημέρας, που έχει πολλά να σου δώσει.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία στις 27.08, μετά από δύο μήνες αναδρομής που μπορεί να προκάλεσε άγχη, να έβγαλε φόβους και ανασφάλειες στην επιφάνεια, να υπήρξαν καθυστερήσεις και αναβολές σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς να δρομολογήσεις ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, ότι αφορά κοινές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Είναι επίσης πιθανό να πέρασες μία έντονη περίοδο εσωτερικής αναζήτησης σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, σχέδια, συλλογικές προσπάθειες. Μπορείς πια να δράσεις καταλυτικά και να αλλάξεις ότι δεν σε καλύπτει, να θέσεις νέα σχέδια και όνειρα που θεωρείς ότι ανταποκρίνονται περισσότερο στις πραγματικές σου επιθυμίες. Οι φίλοι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο και να σταθούν αρωγοί σε κάθε νέα προσπάθεια ή αλλαγή που θέλεις να κάνεις.

Στις 31.08 ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο και είναι σημαντική ημέρα για εσένα, καθώς η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, πατάς γερά στα πόδια σου, νιώθεις δυναμισμό και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών, καθώς έχεις την απαιτούμενη αποφασιστικότητα να κινηθείς και να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Συναισθηματικά, η επικοινωνία και το κλίμα με το ταίρι σου είναι μοναδικό και αφήνεις πίσω ότι σε ενοχλεί, προσπαθώντας να περάσεις καλά μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 27.8 – 3.9.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, επηρεάζει, φλερτ, καιρος, νέα, συγκεκριμένο, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, Καλή Χρονιά, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, περι ανεμων και υδατων, αποτελεσματα, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, δουλεια, εγωισμος, εικονες, εργασια, ζηλεια, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, υγεια, φλερτ, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αναμνησεις, απωθημενα, αυρα, αυτοπεποιθηση, βομβα, βραδυ, φαγητο, γεγονος, γνωριμια, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δειχνει, δωσει, διαδικτυο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρινα, ειλικρινης, υπαρχει, εκφρασεις, ελξης, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερχονται, ευεξια, ευφορια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, υπηρχαν, θυμος, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λαθη, μηνες, μοιρες, μπορεις, μυστικα, νευρα, ξεφαντωμα, ο ηλιος, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, ροη, προβληματα, ρολο, συγκεκριμένο, συζητηση, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, ταξιδια, ταση, τι ειναι, τομη, φτερα, χερι, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, εφαρμογη, ευθεια, φιλοι, γνωσεις, νιωθεις, οργη, ποδια, ποτο, θεματα, θεσεις, θετικα, υπεροχο, χαλαρα
Τυχαία Θέματα