Απολαύστε τη Φύση και τις Διακοπές σας… Χωρίς Κουνούπια!

Τα κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα που κυκλοφορούν τις νύχτες είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να χαλάσει κάπως μια καλοκαιρινή βραδιά! Και δυστυχώς όσο πιο κοντά στη φύση ερχόμαστε, τόσο πιο έντονη είναι η παρουσία τους. Ωστόσο υπάρχει τρόπος και μάλιστα 100% φυσικός για να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα ζωίφια που μας τρυπούν το δέρμα και μας αφήνουν σημαδάκια!
Το Organic Personal Outdoor Spray, είναι ένα spray ιδανικό για το σώμα και τον χώρο σας με υπέροχο, αναζωογονητικό και δροσερό άρωμα.

Το

βιολογικό αυτό spray σώματος αποτελείται από ένα έξυπνο μείγμα αιθέριων ελαίων και οργανικών συστατικών όπως λεμονοευκάλυπτο, σιτρονέλα, βασιλικό, λεμονόχορτο και κέδρο. Περιέχει οργανικά πιστοποιημένα και φυσικά συστατικά από την Μητέρα Φύση και δεν περιέχει καθόλου συνθετικά και χημικά συστατικά. Επιπλέον είναι vegan και cruelty free!


Αποτελεί έναν έξυπνο συνδυασμό συστατικών με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που ταυτόχρονα ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα σας.

Έχετε πάντα μαζί σας το Organic Personal Outdoor Spray καθώς είναι ιδανικό ακόμα και για το ταξίδι!
Το πολυχρηστικό αυτό spray σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αυτοκίνητο, το σπίτι αλλά και το ταξίδι.
Tip!

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τις δυσάρεστες μυρωδιές από τον αθλητικό σας σάκο και παπούτσια, τα κατοικίδιά σας κλπ.

Η Eco by Sonya βασίζεται στην αυθεντικότητα και την διαφάνεια και λαμβάνει πολύ σοβαρά τις πιστοποιήσεις:
– Οι σειρές των αυτομαριστικών προϊόντων και των προϊόντων περιποίησης σώματος αποτελούνται 100% από οργανικά και φυσικά συστατικά πιστοποιημένα από τον οργανισμό Organic Food Chain Australia
– Πιστοποιημένο Toxic Free από τον οργανισμό Safe Cosmetics Australia
– Τα προϊόντα Eco by Sonya έχουν πιστοποίηση Vegan από τον οργανισμό PETA και Cruelty Free από τον Choose Cruelty Free
– 100% Αυστραλιανά προϊόντα

The post Απολαύστε τη Φύση και τις Διακοπές σας… Χωρίς Κουνούπια! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα