Τί προβλέπουν τα ζώδια από 7-14.1.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 και ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου γεμίζοντας σε με αισιοδοξία και είναι ξεκάθαρο ότι επιδιώκεις να βρίσκεσαι με παρέες όπου μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με μουσική, φαγητό και χαλαρές συζητήσεις, ενώ ο έρωτας κυριαρχεί και το φλερτ είναι αυτό που “τρέφει” την αυτοπεποίθησή

σου. Είναι μοναδική ευκαιρία για ερωτικά ταξίδια με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στο ζώδιό σου προκαλεί έντονη νευρικότητα και αν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου το πιθανότερο είναι να έρθεις σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να γίνεις εριστικός παρορμητικός στο λόγο σου και αυτό θα ενοχλήσει.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια φόβους, απωθημένα, τάσεις ελέγχου και ανταγωνιστικές διαθέσεις σε ότι αφορά το επαγγελματικό πεδίο και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κινήσεις που αφορούν την καριέρα σου και πρόσωπα που αναμειγνύονται σε αυτήν για να μην υπάρξουν κόντρες που δεν θα σε ευνοήσουν. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δημιουργεί εξειδικευμένες εντυπώσεις σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα και ταξίδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις αυτή την περίοδο να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις στο συγκεκριμένο τομέα γιατί οι στόχοι που μπορεί να θέσεις το πιθανότερο είναι να είναι ουτοπικοί και να απογοητευτείς.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω σε καλεί να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς μπορεί να προκύψουν συζητήσεις με πρόσωπα σημαντικά ή ανωτέρους σου. Η ωριμότητα που θα δείξεις και η λογική σκέψη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, απέφυγε μόνο την αδιαλλαξία.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 07.01 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο οικονομικό πεδίο, καθώς ανοίγει μπροστά σου μία περίοδος άκρως ευνοϊκή για οικονομικές συναλλαγές και διευθετήσεις που μπορεί να σε ευνοήσουν. Από την άλλη, είναι γεγονός ότι καχυποψία και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και καλά θα κάνεις να δείξεις προσοχή για να μην υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο καταπιεσμένη οργή που δεν έχεις εκδηλώσει να έρθουν με ορμή στην επιφάνεια ιδιαίτερα στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές και δυσαρέσκεια.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 εντείνει τον εγωισμό και τη διάθεση ελέγχου σε ότι αφορά το ευρύτερο περιβάλλον σου, αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει μοναδικά σε ότι αφορά πρόσωπα και καταστάσεις. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και εντείνει την υπεραισιοδοξία σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά συναλλαγές με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις σου, να θέτεις στόχους που είναι ρεαλιστικοί και να μην είσαι ευκολόπιστος σε αυτά που ακούς και σου υπόσχονται.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να ευνοήσει σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του εξωτερικού σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η υπευθυνότητα και η ώριμή σου σκέψη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Σημαντικά ζητήματα με το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορούν να διευθετηθούν, καλά θα κάνεις όμως να είσαι διαλλακτικός και να αφήσεις την αυστηρότητα στην άκρη αν θέλεις να ισορροπήσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 και σηματοδοτεί για εσένα μία περίοδο έντονου φλερτ, ερωτικής διάθεσης και ανάγκης για περιποίηση του εαυτού σου. Ζητήματα στη σχέση σου μπορεί να εξομαλυνθούν και να ισορροπήσεις τις διαθέσεις με το σύντροφό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό εντείνει τη νευρικότητα, την καχυποψία και τη διάθεση για συγκρούσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι αφορά συζητήσεις οικονομικών υποθέσεων σε σχέση με τρίτους, καθώς η συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 θεριεύει ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα στην ερωτική σου ζωή και είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να διαχειριστείς αυτό το ψυχικό δυναμικό με ψυχραιμία, διαφορετικά οι εντάσεις μπορεί να δυναμιτίζουν το κλίμα. Ιδανικές συνθήκες δημιουργεί για την επίλυση οικονομικών ζητημάτων, καθώς η διαίσθησή σου είναι μοναδική. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και είναι επιτακτική ανάγκη αυτή την περίοδο να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά προσωπικές και σχέσεις και συνεργασίες, καθώς μπορείς με ευκολία να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν, να θέσεις στόχους που δεν είναι εφικτοί και αυτό να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω πιθανά να δημιουργήσει κατήφεια, ανασφάλειες και απογοήτευση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, όμως θα πρέπει να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, καθώς η τάση σου να μένεις σιωπηλός δεν ευνοεί την ψυχολογία και τη σχέση σου. Δείξε ωριμότητα όχι απαισιοδοξία σε οικονομικά ζητήματα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που να σε ευνοήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 07.01 κάνει εντονότερη την ανάγκη σου για προσφορά και αυτό μπορεί εύκολα να εκτονωθεί μέσω της εργασίας, που έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους. Η περιποίηση του σώματός σου είναι κάτι σημαντικό για εσένα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην αγορά των ανάλογων προϊόντων. Προσοχή ιδιαίτερη στην κατανάλωση φαγητού.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό και διάθεση για αντιδικία, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και ψυχραιμία, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου ή με συνεργάτες που δεν θα δείξουν την διάθεση να σε καταλάβουν.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 εντείνει τους φόβους, τις χειριστικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις και αυτό μπορεί με ευκολία να εκτονωθεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να αφεθείς στη διαίσθησή σου που σε καθοδηγεί μοναδικά και να μην επιτρέψεις στον εγωισμό να σε καταβάλει. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτή την περίοδο σε ότι αφορά την εργασία και κινήσεις που θέλεις να κάνεις γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς την όποια κατάσταση, να θέτεις υψηλότερους από το δυνατό στόχους και οι πιθανότητες να απογοητευτείς είναι πολλές.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω απαιτεί από εσένα να είσαι άκρως υπεύθυνος και σοβαρός σε συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, καθώς έχεις την δυνατότητα μέσα από συζητήσεις να λύσεις ζητήματα που υπάρχουν ή να δρομολογήσεις σχέδια σημαντικά για εσένα. Προσοχή στην αδιαλλαξία που θα δυσκολέψει τη συνεννόηση.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στον έρωτα και στο να απολαύσεις τη ζωή μέσω διασκέδασης, διακοπών, πολυτέλειας. Σημαντικό είναι για εσένα το να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό εντείνει την επικριτικότητα, την επιθετική διάθεση στον λόγο και δεν θα σου είναι δύσκολο να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκέφτεσαι καλά πριν εκφραστείς.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 μπορεί να σε ωθήσει σε έντονο εγωισμό, διάθεση για εξουσιαστικά παιχνίδια και ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε εργασιακό επίπεδο που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου αν κινηθείς σωστά. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλό είναι αυτή την περίοδο να είσαι προσεκτικός με νέες γνωριμίες που μπορεί να σε απογειώσουν ερωτικά αλλά να μην δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους και στο τέλος να απογοητευτείς. Ιδανική συνθήκη για εκτόνωση είναι η τέχνη και οι δημιουργικές ασχολίες που μπορεί να έχεις.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δίνει την ωριμότητα, την ρεαλιστική σκέψη και την υπευθυνότητα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις ζητήματα στην καθημερινότητα ή στην εργασία σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε συζητήσεις ή συμφωνίες σε σχέση με τη δουλειά σου, καθώς πιθανά να αναγνωριστεί η προσωπική σου προσπάθεια. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις την αδιαλλαξία, την σκληρότητα και τον εγωισμό που μόνο εμπόδια θα δημιουργήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 07.01 σε ωθεί στο να επικεντρωθείς στον προσωπικό σου χώρο και σε πιθανές αλλαγές στην διακόσμησή του, με σκοπό το να φτιάξεις μία ιδανικά ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα για το ταίρι και τους κοντινούς σου ανθρώπους. Θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας., μην χάσεις την ευκαιρία που σου δίνεται για καλές συμφωνίες.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό βγάζει την επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό και αν δεν είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου, λόγω της απότομης και επιθετικής σου διάθεσης. Η ψύχραιμη σκέψη θα σε βοηθήσει στο να αποφύγεις δυσκολίες.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 εντείνει το πάθος σε ερωτικό επίπεδο και είναι γεγονός ότι μπορείς να εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου απογειώνοντας την έξαψη και τον πόθο στη σχέση σου. Προσοχή μόνο σε τυχόν ανασφάλειες, απωθημένα και τάσεις ελέγχου που θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και πιθανά να σου δημιουργήσει ψευδείς εικόνες και συμπεράσματα σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά το πιθανότερο είναι να μην είναι ειλικρινείς και να σε απογοητεύσουν.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να δρομολογήσουν σε σταθερές βάσεις την προσωπική σου ζωή. Πλάνα για πιθανές δημιουργικές σου ασχολίες μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά μετά από έντονη προσωπική προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 και είναι η εποχή που τα πάρτι, οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι νέες γνωριμίες είναι αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει, καθώς η ανεβασμένη διάθεσή σου δεν σου επιτρέπει να καθίσεις στο σπίτι. Είναι ιδανική ευκαιρία για κοντινά ταξίδια με το ταίρι σου που θα δώσουν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες για τον αδέσμευτο, προσοχή στις παράλληλες καταστάσεις…

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό σου προκαλεί νευρικότητα, επιθετική και αντιδραστική διάθεση και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την συμπεριφορά σου γιατί με το να γίνεις απότομος μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα σε προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Διαχειρίσου με ψυχραιμία την όποια κατάσταση και σκέψου πολύ καλά πριν εκφράσεις την άποψή σου.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 φέρνει στο φως απωθημένα σε σχέση με την οικογένεια, καταπιεσμένη οργή αλλά και εγωιστικές τάσεις που μπορεί να δυσκολέψουν τις σχέσεις με τους οικείους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις χτυπήματα κάτω από τη μέση για να κρατήσεις ισορροπίες. Ιδιαίτερα θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, εμπορικές και επικοινωνιακές προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Θέσε ρεαλιστικούς στόχους για να μην υπάρξουν αποτυχίες και απογοητεύσεις.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις υπευθυνότητα και ρεαλιστική σκέψη σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις την αδιαλλαξία που δεν θα προσφέρει παρά μόνο προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 07.01 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε απολαύσεις της ζωής, όπως τα ψώνια, το καλό φαγητό, ο έρωτας και είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την περίοδο σε ενδιαφέρει να περάσεις καλά. Προσπάθησε μόνο να μην υπερβάλεις σε ότι αφορά τα έξοδά σου γιατί οι σπατάλες θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Συζητήσεις για αύξηση του εισοδήματός σου μπορεί να ευοδώσουν.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει προστριβές και αντιπαραθέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς η νευρικότητα, η επιθετικότητα και η εριστική σου διάθεση δεν θα περάσουν απαρατήρητες και καλά θα κάνεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά οι κόντρες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 σε βοηθά να είσαι άκρως διαισθητικός και διεισδυτικός σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, σε ότι αφορά συμφωνίες με βάση το εμπόριο και την επικοινωνία που μπορούν να αποδώσουν άκρως θετικά σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή μόνο σε χειριστικές και εξουσιαστικές τάσεις που θα προκαλέσουν δυσάρεστα ζητήματα. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά για το επόμενο διάστημα σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην βάζεις στόχους που θα είναι δύσκολο να πετύχεις και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα έξοδά σου.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να έχεις σημαντικές συζητήσεις σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο, κάτι που θα βοηθήσει δείχνοντας υπεύθυνη στάση, ωριμότητα και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα. Είναι ευκαιρία να θέσεις τα θεμέλια για επαγγελματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 07.01 και είναι γεγονός ότι γίνεσαι ο πρωταγωνιστής στο έρωτα για το επόμενο διάστημα, καθώς η απαράμιλλη γοητεία σου, η δυναμική σου προσωπικότητα και η εξωστρέφειά σου αποτελούν πόλο έλξης για τους άλλους και είναι βέβαιο ότι πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Σημαντικές ευκαιρίες θα έχεις και για άκρως επικερδείς συνεργασίες.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό εντείνει τον εκνευρισμό, την απολυτότητα, την διάθεση για συγκρούσεις και αντιδραστικές συμπεριφορές και καλά θα κάνεις να φερθείς με σύνεση και ψυχραιμία, διαφορετικά μπορεί να έρθεις σε κόντρα με πρόσωπα που σχετίζεσαι σε οικονομικό επίπεδο προκαλώντας εμπόδια σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, αφού η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει στις σωστές και επικερδείς επιλογές. Προσοχή μόνο γιατί ο εγωισμός και η έντονη κτητικότητα μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Την ίδια μέρα ο Δίας στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλό είναι για το επόμενο διάστημα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε επιλογές σε όλους τους τομείς της ζωής σου, καθώς οι αυταπάτες θα είναι έντονες, πρόσωπα μπορεί να είναι αναξιόπιστα και να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές λόγω εσφαλμένης εντύπωσης των πραγμάτων.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για ώριμη και λογική σκέψη και διαχείριση σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς δείχνεις υπευθυνότητα σε πιθανές συναλλαγές ή συμφωνίες που μπορεί να έχεις. Η ακαμψία στη σκέψη και στη συμπεριφορά δεν θα βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 07.01 σηματοδοτεί τον έντονο συναισθηματισμό και την ανάγκη για προσφορά σε όποιον την χρειάζεται αυτή την περίοδο. Είναι πιθανό πρόσωπα από το παρελθόν να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο επιδιώκοντας μία ακόμα ευκαιρία. Προσεκτικός θα πρέπει αν είσαι σε νέες γνωριμίες, καθώς οι αυταπάτες καραδοκούν και δεν θα σου επιτρέψουν να δεις ξεκάθαρα τις προθέσεις.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύει τη νευρικότητα, την επιθετική και αντιδραστική διάθεση, τη τάση για συγκρούσεις που θα επηρεάσουν καταλυτικά προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να δείξεις ψυχραιμία και σύνεση στις αντιδράσεις και σε ότι εκφράζεις, μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τις προστριβές.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 11.01 εντείνει φόβους, απωθημένα, εγωιστικές τάσεις και επιβλητικές διαθέσεις και είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστεί με ηρεμία αυτό το ψυχικό δυναμικό, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι βέβαιες. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άκρως επικερδείς οικονομικές συνεργασίες. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλά θα κάνεις το επόμενο διάστημα να είσαι προσεκτικός σε ζητήματα που εκκρεμούν ή πρόσωπα του παρελθόντος που επιδιώκουν να βρεθούν μαζί σου, καθώς αυταπάτες και εξιδανικεύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση. Αφέσου στην διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα είναι ειλικρινής μαζί σου.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στο ζώδιό σου σου δίνει τη δυνατότητα για μία σειρά επαφών και συζητήσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που μπορούν να είναι επιτυχημένες λόγω της ωριμότητας και της υπεύθυνης στάσης που δείχνεις, προσοχή μόνο γιατί ο εγωισμός και η ακαμψία στη σκέψη θα προκαλέσουν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 και η διάθεσή σου να ασχοληθείς με τους φίλους είναι έντονη. Είναι ευκαιρία να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα λειτουργήσετε σαν ομάδα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις ανεξαρτησίας που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με το σύντροφό σου. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό εντείνει το συναισθηματισμό, τη νευρικότητα και την λάθος αντίληψη των πραγμάτων και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε απότομες και εκρηκτικές αντιδράσεις σε καθημερινό επίπεδο που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Η ψύχραιμη σκέψη σου και η διαίσθηση είναι τα κατάλληλα «εργαλεία» για να αποφύγεις τις σκοπέλους.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 εντείνει απωθημένα και ανασφάλειες που προέρχονται από καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν. Γεγονός είναι ότι τώρα μπορείς να δεις ψυχικά φορτία που δεν έχεις καταφέρει να πετάξεις και να καταβάλεις την προσπάθεια που χρειάζεται έτσι ώστε να αφήσεις πίσω σου ότι σε κρατάει δέσμιο. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε στόχους και φιλοδοξίες, νέες γνωριμίες πιθανά να ωραιοποιούνται και καλά θα κάνεις να μην είσαι ευκολόπιστος γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω δεν είναι απίθανο να μπεις σε μία κατάσταση εντονότερης εσωστρέφειας, απαισιοδοξίας και μοναχικότητας, όμως σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος με ωριμότητα, καθώς ήρθε η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείς από αυτά.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 07.01 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην αυτοπροβολή σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορούν να προκύψουν σημαντικές νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι πιθανό να παρθούν σπουδαίες αποφάσεις σε ότι αφορά την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής, όπως η επισημοποίηση της σχέσης σου.

Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδικίες και συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η νευρικότητα, η επιθετική και αντιδραστική σου διάθεση θα εγείρουν ανάλογες συμπεριφορές. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εντάσεις που δεν θα σε ευνοήσουν.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτύχεις ή να θέσεις. Το ψυχικό σθένος και η διεισδυτικότητα θα σε βοηθήσουν στην όποια πορεία ακολουθήσεις. Μείνε μακριά από ανταγωνισμούς και εγωκεντρικές διαθέσεις. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και είναι επιτακτική ανάγκη την επόμενη περίοδο να είσαι προσεκτικός σε επιλογές επαγγελματικού επιπέδου, καθώς εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, γίνεσαι ευκολόπιστος και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά στις επιλογές σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άκουσε την διαίσθησή σου.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει άκρως αποδοτικές συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα ή πρόσωπα που θέλουν να σταθούν αρωγοί στα όποια όνειρά σου, καθώς εμπνέεις σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Καλό είναι βέβαια να αφήσεις την άκρη πιθανή αδιαλλαξία και σκληρότητα που μόνο εμπόδια θα δημιουργήσουν.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 7-14.1.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, φλερτ, συγκεκριμένο, τραπεζες, προσφορες, βασεις, φως, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, ομαδα διας, τελος ακινητης περιουσιας, τραπεζα της ανατολης, τελος ακινητων, τελος του κοσμου, εξαψη, αποτελεσματα, διακοσμηση, αφροδιτη, δουλεια, εγωισμος, εικονες, εργασια, θεμα, καριερα, κοντρα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, περιοδος, σθενος, φλερτ, φως, ψυχολογια, αγορα, αυξηση, αισιοδοξια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, φαγητο, γεγονος, γινεσαι, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρινης, εκφρασεις, ελξης, εβδομαδα, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, εποχη, εριστικος, ερχονται, τεχνη, ζεστη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηρεμια, θυμασαι, καχυποψια, κλιμα, λαθος, λογο, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυστικα, ομαδα, οικογενεια, ωριμοτητα, ορμη, οστα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ρολο, συγκεκριμένο, σειρα, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, ψευδαισθησεις, ψυχραιμια, ψυχικο, ψωνια, ομορφα, ειλικρινεις, ιδιαιτερα, μεινε, μπροστα, νιωθεις, οργη, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα