Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens: Δοκιμάσαμε τη μοναδική εμπειρία του spa

Ο καθένας μας χρειάζεται χρόνο για να αναζωογονήσει, να ανανεώσει, να επαναφορτίσει και να ξεκινήσει εκ νέου. Το Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens αποτελεί ένα καταφύγιο αφιερωμένο στην τέχνη της χαλάρωσης, ένα μέρος όπου μπορείτε να αφήσετε πίσω το άγχος της καθημερινής ζωής και να ζήσετε την ηρεμία, την αρμονία και την εσωτερική γαλήνη. «Τόλμη, πολυτέλεια, υπερβολή» είναι και το τρίπτυχο της κεντρικής φιλοσοφίας για τα Grand Hyatt που αντανακλάται στο Grand Harmony Spa

by Grand Hyatt Athens των 1000 τ.μ .!

Δίπλα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, την γραφική περιοχή της Πλάκας και την Ακρόπολη, βρίσκεται το Grand Hyatt Athens με τη μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και το πρωτοποριακό design. Τα omorfamystika.gr επισκέφτηκαν το Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens!

Το πρώτο πράγμα που μας κέρδισε όταν περάσαμε το κατώφλι του Grand Harmony Spa είναι το décor του που μας άλλαξε τη διάθεση σε δεύτερα. Η μίνιμαλ αρχιτεκτονική και ζεν αισθητική που έχει η υποδοχή του Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens δημιουργεί μια αρμονική ατμόσφαιρα και μας προετοιμάζει για την αίσθηση ηρεμίας. Τα αρωματικά κεριά και λάδια μας “έσπασαν” τη μύτη! Αφήνοντας τα πράγματά μας στα αποδυτήρια, φορέσαμε το μπουρνούζι μας και κατευθυνθήκαμε στο χώρο της πισίνας, η οποία είναι 25 μέτρα και δικαίως η μεγαλύτερη στην Αθήνα. Το τζακούζι και το χαμάμ αλλά και η κλασσική λιτή καμπίνα της σάουνας συνθέτουν μια όαση ευεξίας.

Τι μασάζ να επιλέξετε

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα μασάζ, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι ακριβώς μετά το γραφείο. Το Grand Harmony Spa είναι η μοναδική ζεν όαση της πόλης που πρέπει να επισκεφτείτε, αν θέλετε πραγματικά να κάνετε ένα ουσιαστικό δώρο στον εαυτό σας που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας.
Για τις θεραπείες και τα αναζωονητικά μασάζ το Grand Harmony Spa του Αθηναικού Ηyatt διαθέτει 4 καμπίνες, για να αφεθείτε στις απαλές η δυνατές μαλάξεις, θεραπείες που θα αναζωγονήσουν το σώμα και το νου. Η μία φιλοξενεί τα ζευγάρια που επιθυμούν να μοιράζονται τις στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας.

Σε μια γαλήνια αρωματισμένη ατμόσφαιρα απολαύστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ και την απολαυστική απόδραση των αισθήσεων. Μεταξύ των μασάζ μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, relaxing, deep tissue, sport, relaxing facial, back, neck and shoulders ή jet lag massage. Επίσης θα βρείτε candle massage όπου το ζεστό κερί λιώνει και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης ή το hot stones massage, όπου η θερμότητα από τις πέτρες βοηθά τους μυς να χαλαρώσουν, επιτρέποντας στον θεραπευτή να χειριστεί τους εξαιρετικά σφιχτούς ή δύσκαμπτους μυς πιο αποτελεσματικά ώστε να απελευθερωθεί η ένταση και ο μυικός πόνος.

Με το Suction cup massage ή αλλιώς βεντουζοθεραπεία επιτυγχάνεται η χαλάρωση των μυών της πλάτης και του αυχένα. Το σώμα αποτοξινώνεται και η κυτταρίτιδα μειώνεται ενώ το Lymphatic massage διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου και διευκολύνει την απομάκρυνση των αποβλήτων του μεταβολισμού. Τέλειο αποτοξινωτικό για το σώμα!

Το Couple’s massage είναι ένα full body massage που γίνεται σε ειδικό χώρο για δύο άτομα.

Θεραπείες προσώπου: ένα δώρο που αξίζει να χαρίσετε στο πρόσωπό σας

Στην καρδιά της πολύβουης και «αγχωμένης» πόλης, το Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens αποτελεί ένα καταφύγιο απόλυτης χαλάρωσης των αισθήσεων αλλά παράλληλα και τροφοδότησης του σώματος και της ψυχής με ζωτική ενέργεια (όλοι έχουμε ακούμε για την vital energy και τη σημασία της). Αυτό που μας άρεσε είναι ότι στο Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα προϊόντα Babor, που έχουν σχεδιαστεί από το διάσημο βιοχημικό Dr. Michael Babor πριν από 55 περίπου χρόνια, και μετατρέπει τα μυστικά της φύσης σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα φροντίδας δέρματος. Χρησιμοποιώντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και τις πιο καινοτόμες επιστημονικές ανακαλύψεις τα προϊόντα αποτελούνται από πρώτες ύλες, που λαμβάνονται από ελεγχόμενες οργανικές καλλιέργειες και είναι βασισμένες σε ανανεώσιμους πόρουμ τα οποία εγγυώνται ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων της.

Δοκιμάστε το Babor Collagen Boost Treatment που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς ανανέωσης της επιδερμίδας ή το αντιρυτιδικό Babor High Skin Refiner Lifting Treatment. Η θεραπεύτρια Άννα με τις επαγγελματικές της κινήσεις φρόντισε να αποκτήσει η επιδερμίδα μας μια πιο νεανική, λαμπερή, ξεκούραστη επιδερμίδα!

Μετά τις θεραπείες
Η relaxation area, είναι το απόλυτο σημείο που μας επέτρεψε να κάνουμε reset μετά τις θεραπείες. Ααν δοκιμάσετε τις θεραπείες του Grand Harmony Spa, θα καταλάβετε γιατί το σώμα μας έχει ανάγκη την έκθεση σε μία αντίστοιχη εμπειρία και πόσο μοναδικός είναι ο τρόπος που την παρέχουν στο εν λόγω Spa. Ο χρόνος έμοιαζε να έχει σταματήσει όσο είχαμε αφεθεί στα χέρια του θεραπευτή και μόλις ολοκλήρωσε το μασάζ, το αίσθημα της ανανέωσης και της ευτυχίας ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα που είχαμε αποκομίσει πραγματικά.

Grand Hyatt Athens
Ανδρέα Συγγρού 115 Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2144021234

The post Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens: Δοκιμάσαμε τη μοναδική εμπειρία του spa appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Grand Harmony Spa, Grand Hyatt Athens, Δοκιμάσαμε,Grand Harmony Spa, Grand Hyatt Athens, dokimasame