Eίσαι πάντα αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ

Tι θα συμβούλευα τον 20χρονο εαυτό μου;

Ζεις από μέσα προς τα έξω! Άρα ανάλογα με τα εσωτερικά σου μπλοκαρίσματα, θα δημιουργηθούν γύρω σου και αντίστοιχες συνθήκες ζωής. Ό,τι σκέφτεσαι, το προκαλείς! Πρόσεξε όμως: την έλξη τη δημιουργεί το συναίσθημα που υπάρχει στη σκέψη και όχι απλώς η σκέψη από μόνη της. Άρα ό,τι θελήσεις με πάθος, (και χωρίς να προκαλεί βλάβη σε άλλους, συνεπώς με εντιμότητα πάντα) περίμενέ το να συμβεί!

Να γνωρίζεις ότι οι σκέψεις φόβου είναι πολύ ισχυρές στο να ελκύουν αντίστοιχες καταστάσεις και προβλήματα. Όταν νιώσεις αδιέξοδο, απλά εμπιστεύσου και αφέσου στη

ροή! Το σύμπαν ξέρει πάντα καλύτερα. Όλη η διαδρομή είναι ένας αγώνας για να αποδεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου! Όσο πιο νωρίς το καταφέρεις τόσο περισσότερη διαδρομή θα απολαύσεις. Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες τους δυναμώνουν πάντα οι δικοί μας φόβοι. Όσο τους αγνοείς, τόσο τους αφαιρείς από την ισχύ τους.

Οι δικές σου περιοριστικές πεποιθήσεις είναι το μόνο που μπορεί να σαμποτάρει τα όνειρά σου. Κάθε στιγμή της ζωής σου, θα μεταφέρεις και θα εκπέμπεις αυτό που είσαι εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Και να θυμάσαι, είσαι πάντα αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.

Η απάντηση δόθηκε στο www.glow.gr

The post Eίσαι πάντα αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα