10 κλασικά must have κομμάτια για την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα

Αυτά τα must have κομμάτια, είναι βασικά κλασικά ρούχα και αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να είστε καλοντυμένες και κομψές σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις.

Ρούχα

Το μαύρο μαγιό


Όσα χρόνια και αν περάσουν το μαύρο μαγιό δεν θα θεωρηθεί ποτέ ξεπερασμένο. Ψηλόμεσο, με high cut, ολόσωμο, μπικίνι, underwired, τριγωνάκι είναι ένα από τα must have κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε για να αποκτήσετε.

Το λευκό πουκάμισο


Θα το φορέσετε χειμώνα και καλοκαίρι

σε κάθε φάση της ζωής σας. Επιλέξτε ένα σε ελαφρώς φαρδιά γραμμή. Μπορείτε να του δώσετε σχήμα με ζώνη ή δένοντάς το, και να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το λευκό φόρεμα


Η μόνη περίπτωση που “απαγορεύεται” να φορέσεις το λευκό φόρεμα το καλοκαίρι, είναι όταν είστε προσκεκλημένες σε γάμο. Κατά τ’ άλλα θα γίνει το αγαπημένο σας staple.

Το τζιν


Είναι ίσως περιττό να αναλύσουμε το πόσο χρήσιμο είναι ένα καλοραμμένο τζιν παντελόνι. Ακόμα και αν το καλοκαίρι αποφεύγετε να το φοράτε, σίγουρα έχετε πάντα ένα στη βαλίτσα των διακοπών σας. Ειδικά γι’ αυτή την εποχή που η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή μπορείτε να επιλέξετε ένα από πιο μαλακό και λεπτό denim, που, εκτός των άλλων, ταιριάζει τέλεια και με κάθε καλοκαιρινό τοπ.

Το λευκό και το μαύρο T-shirt


Τα απόλυτα must have κομμάτια έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι. Μπορείτε να τα κάνετε πιο απλά ή cocktail ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για να τα συνδυάσετε και δεν υπάχει κάτι με το οποίο δεν μπορείς να τα συνδυάσετε.

Αξεσουάρ και παπούτσια

Η ψάθινη τσάντα


Ο καιρός που προοριζόταν αποκλειστικά για την παραλία έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα θα την κρατήσετε όλες τις ώρες της μέρας ακόμα και με πιο tailored σύνολα. Μία σε ενδιάμεσο μέγεθος θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Το ψάθινο καπέλο


Το καπέλο δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, είναι απαραίτητο για την παραλία. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και προτιμήστε αυτό σε φυσική ψάθα, μιας και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα.

Τα λευκά sneakers


Με σορτς, με φλοράλ φόρεμα, με tailored σύνολα, με λινά παντελονια και η λίστα δεν έχει τέλος. Τα λευκά sneakers είναι η μια από τις πιο χρήσιμες αγορές που θα κάνειτε στη ζωή σας, χωρίς υπερβολή.

Τα μαύρα mules


Αυτό το στιλ παπουτσιών έχει επιστρέψει από τα 1990s και έχει ήδη γίνει κλασικό. Με τακούνι για να κολακεύουν τη σιλουέτα σας και open toe για να μπορείτε να τα φορέσετε κάθε σεζόν, τα μαύρα mules αποδεικνύονται life savers για αμέτρητες περιστάσεις.

The post 10 κλασικά must have κομμάτια για την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα