Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από 1-7.6.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες που θα σε ενοχλήσουν. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μπορέσεις

με ψυχραιμία και καλή διάθεση να προσεγγίσει στα οποία ζητήματα προκύψουν, διαφορετικά μπορεί να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 σε καλεί να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να αφουγκραστείς τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Οφείλεις να μείνεις μακριά από ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με φιλικά πρόσωπα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια για να σου τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να διαχειριστείς απωθημένα και ενοχές που μπορεί να σε ταλαιπωρούν σε σημαντικό βαθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 05.06 επικεντρώνει όλο σου το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα το “σχετίζεσθε”. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και μπορεί λόγω της απολυτότητας που σε διακατέχει να οδηγηθείς σε ατέρμονες συγκρούσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Προσοχή γιατί αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι οι όποιες κινήσεις δεν σε εκφράζουν και μπορεί να μετανιώσεις, όμως θα είναι πια αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα και μπορεί να σε πληγώνουν. Νιώθεις αναστάτωση και συναισθηματικά δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα που πραγματικά μπορεί να σε καθορίσουν. Φρόντισε να αποφύγεις τον δογματισμό που δεν σε βοηθά να δεις αντικειμενικά ποιος είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισης στις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 αγγίζει τις φιλικές σου σχέσεις και μπορεί να δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου που δείχνει τον δρόμο που πρέπει να διανύσεις για να αποφύγεις τις όποιες εντάσεις και να ξεφύγεις από τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 δονεί για τα καλά την οικογενειακή σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προβλήματα με οικεία πρόσωπα που θα λειτουργήσουν ανταγωνιστικά απέναντί σου. Αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο από την πλευρά σου και πιθανότατα το είναι να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο θέλοντας να υποστηρίξεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Οι εκρηκτικές συνθήκες που επικρατούν μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές ρήξεις.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η εμμονική σου στάση και η επικριτική διάθεση δεν θα βοηθήσουν να είσαι ψύχραιμος και αντικειμενικός στη συμπεριφορά σου. Αυτό θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα αν δεν καταφέρεις να το ισορροπήσεις και να δείξεις ότι λειτουργείς με ξεκάθαρα κριτήρια. Φρόντισε παράλληλα να μην γίνεσαι σκληρός και απόλυτος στις εκφράσεις σου καθώς αργότερα θα το μετανιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο καθώς ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και το αξιακό σου υπόβαθρο. Η επιθυμία να προβληθείς κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές και εγωκεντρικές κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Παράλληλα θέλεις να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου και αυτό σε οδηγεί σε υπερβολικά έξοδα που δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 05.06 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σου προκαλούν έντονο θυμό. Έντονη θα είναι η επιρροή της και στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς απωθημένα και νευρικότητα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι μπορεί να σε προβληματίζει καθώς ο κίνδυνος οριστικών ρήξεων είναι υπαρκτός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και φόβους από το παρελθόν που μπορεί να μην έχεις αντιληφθεί ότι υπονομεύουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα όμως επηρεάζουν τη διάθεσή σου και την συμπεριφορά σου σε καθημερινά πράγματα καθώς σου προκαλούν ένταση που δεν είναι εύκολα να αποβάλλεις. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην ξεσπάς σε κοντινά πρόσωπα ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά αυτό θα έχει κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 ενισχύει πιθανές εντάσεις και ζητήματα που έχουν προκύψει στο φιλικό περιβάλλον καθώς αυξάνεται κατακόρυφα ο εκνευρισμός και υπάρχει αδιαλλαξία και απολυτότητα στην συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους που σε οδηγούν στο πείσμα καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα αντιληφθείς πως πραγματικά πρέπει να συμπεριφερθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στο φιλικό περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να αφορούν την οικογένεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Με τον Άρη να συμμετέχει από το ζώδιό σου στην Έκλειψη αυτή η επιθετική σου διάθεση μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στα όποια θέματα καλείσαι να διαχειριστείς καθώς γίνεσαι εριστικός επιδιώκοντας να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους. Προσοχή γιατί θα απογοητεύσεις τους οικείους σου με τη συμπεριφορά σου.

The post Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από 1-7.6.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα