Xbox One: Media player

Θα υποστηρίζει δεκάδες format. Αναλυτικά όλες οι αλλαγές του νέου dashboard.

Η Microsoft ανακοίνωσε τον νέο media player του Xbox One, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο dashboard preview και τεστάρεται από όσους τυχερούς από εσάς έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα.

Το νέο dashboard θα έχει ένα tab για τους Friends στο κεντρικό μενού, για πιο εύκολη πρόσβαση, ενώ θα μας δώσει έναν νέο Media Player. Θα μπορείτε επίσης μέσω του Party app να δείτε τις δραστηριότητες όλων των φίλων σας που είναι μέλη στο Party, ενώ για πρώτη φορά εισάγεται ο Party Leader που θα καθορίζει αν θα μπορούν να μπουν μέλη κατόπιν πρόσκλησης ή να διώξει άλλα μέλη.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν την διαγραφή πολλών βιντεοκλίπ ταυτόχρονα, αποθήκευση της Gamerpic στο OneDrive και έλεγχος του bandwidth που καταναλώνει το Xbox One, αρκεί βέβαια να διατηρείτε την κονσόλα στο Instant On mode, όπου κατεβάζει αυτόματα όλα τα updates.

http://www.youtube.com/watch?v=qe28yty02SI

Στην Gamescom, ο Albert Penello, επικεφαλής σχεδιασμού του τμήματος Xbox, έδειξε τα game profiles. Πρόκειται για προφίλ παιχνιδιών στα οποία θα βρίσκετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε video game, τους φίλους σας που το έχουν παίξει, καθώς και νέα βίντεο που κυκλοφορούν για αυτό. Μελλοντικά θα υλοποιηθεί κι ένας χώρος μηνυμάτων όπου θα συζητάτε μαζί με φίλους και developers την άποψή σας για κάθε παιχνίδι ή τα μελλοντικά expansions του!

Όσο για τον νέο media player, θα υποστηρίζει τα παρακάτω format: 3gp audio, 3gp video, 3gp2, aac, adts, animated gif, asf, avi divx, avi dv, avi uncompressed, avi xvid, bmp, jpg, gif, h264 avchd, mjpeg, mkv, mov, mp3, mpeg 1 ps, mpeg 2, mpeg 2 hd, mpeg 2 ts, mpeg 4 h264 aac, mpeg 4 sp, png, tiff, wav, wma, wma lossless, wma pro, wma voice, wmv και wmv hd.

Το νέο dashboard του Xbox One αναμένεται το φθινόπωρο.

Διαβάστε τα τελευταία νέα του Xbox One και συζητήστε τα στο Xbox forum του GameWorld.

Keywords