Gamescom 2014: Wild

Exclusive για PS4 από τον δημιουργό του Rayman.

O Michael Ancel, εμπνευστής και δημιουργός της σειράς Rayman και του Beyond Good & Evil αποκάλυψε σήμερα στην Gamescom ένα νέο IP, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4.

Το καινούργιο αυτό project του ταλαντούχου developer ονομάζεται Wild και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την παρθενική δημιουργία της νεοσύστατης

εταιρείας του, η οποία φέρει τον τίτλο Wild Sheep Studios. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Michael Ancel εργάζεται ήδη πάνω σε νέα projects για λογαριασμό της Ubisoft. Άλλωστε εδώ και καιρό φημολογείται ότι η γαλλική εταιρεία ετοιμάζει τον διάδοχο του Beyond Good & Evil.

http://www.youtube.com/watch?v=hVcv4lihhUQ

Με βάση τα όσα είδαμε στο παραπάνω τρέιλερ το Wild είναι ένα open-world game, το οποίο εξελίσσεται σε ένα τεράστιο φυσικό περιβάλλον με το μέγεθος της Ευρώπης. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι θα μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο ενός οποιοδήποτε πλάσματος σε αυτόν τον κολοσσιαίο κόσμο. Να τονίσουμε ότι περιλαμβάνονται και διάφορα φανταστικά πλάσματα όπως σκελετοί, ανθρωποειδή και μία κερασφόρα Θεά. Όσον αφορά το gameplay του Wild για την ώρα δεν έχουν δοθεί αρκετές πληροφορίες, παρόλα αυτά εικάζεται ότι υπάρχουν ομοιότητες με το Tokyo Jungle.

To Wild θα κυκλοφορήσει για PS4, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσής του.

Δείτε την press conference της Sony από το GameWorld και ανταλλάξτε απόψεις στο σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα