The Evil Within: Season Pass

Θα αναλάβετε τον έλεγχο ενός τέρατος σε ένα από τα τρία DLC!

H Bethesda ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν τρία DLC για το Evil Within, τα οποία θα περιλαμβάνονται στο σχετικό Season Pass.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στα DLC θα αναλάβετε των έλεγχο δύο διαφορετικών χαρακτήρων. Στο ένα εξ' αυτών θα μπορείτε να παίξετε με τον Keeper, ένα από τα τέρατα που "κοσμούν" το Survival Horror του Shinji Mikami,

ενώ στα υπόλοιπα δύο θα αναλάβετε τον έλεγχο της Juli Kidman. Η τελευταία είναι η συνεργάτης του ντετέκτιβ Sebastian Castellanos, του κεντρικού πρωταγωνιστή του The Evil Within. Επίσης, με βάση την ανακοίνωση της Bethesda στα DLC θα υπάρχουν νέα όπλα, ξεχωριστοί εχθροί και καινούργιες περιοχές για να εξερευνήσετε.

http://www.youtube.com/watch?v=X3t1TVtfUfE

To Season Pass του επερχόμενου Survival Horror θα κοστίζει 19.99 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο δεν θα διατεθεί για όλα τα format κυκλοφορίας του The Evil Within. Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί πόσο θα κοστίζει το κάθε DLC ξεχωριστά.

Το The Evil Within θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το The Evil Within στο σχετικό άρθρο μας και πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα