Gamescom 2014: Alien Isolation

Ανελέητο κηνυγητό ανάμεσα στην Amanda Ripley και την εξωγήινη απειλή!

Σήμερα παρουσιάστηκε στην Gamescom ένα νέο τρέιλερ του Alien: Isolation, το οποίο απεικονίζει την αγωνιώδη προσπάθεια της Amanda Ripley για να ξεφύγει από το εξωγήινο πλάσμα που την κυνηγά.

Στο βίντεο βλέπουμε απόκοσμες περιοχές, προερχόμενες από τις κινηματογραφικές προεκβολές, αυτής της διαστημικής ιστορίας τρόμου. Από τις αλυσίδες που κρέμονται κάτω από το νερό που στάζει έως τα εργαλεία που βρίσκονται στο τραπέζι τα οποία η Amanda χρησιμοποιεί ως ανιχνευτή

ζωτικής κίνησης, μας προϊδεάζουν για την ένταση της ατμόσφαιρας που αναμένεται να υπάρχει στο Alien: Isolation.

Το Alien: Isolation είναι ένα First-Person Survival Horror, το οποίο παρουσιάζει το φόβο και την ένταση της κλασσικής ταινίας του Ridley Scott. Το παιχνίδι μας εισάγει σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον, όπου μια επικίνδυνη, απρόβλεπτη και αδίστακτη, άγνωστη προς τον άνθρωπο μορφή ζωής, κινείται και σκοτώνει μέσα στις σκιές. Αδύναμοι και απροετοίμαστοι θα πρέπει να συλλέξετε προμήθειες, να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις και να χρησιμοποιήσετε την ευστροφία σας, όχι για να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας, αλλά για να παραμείνετε ζωντανοί.

http://www.youtube.com/watch?v=xMMmCf2Imvk

Το Alien: Isolation θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Alien: Isolation και το DLC του και συζητήστε στο forum για αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα