Περισσότερα PS4 games θα ανακοινωθούν στο TGS

Σύμφωνα με δηλώσεις του Shuhei Yoshida.

O πρόεδρος της Sony δήλωσε στο Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu ότι στο επερχόμενο Tokyo Game Show θα παρουσιαστούν περισσότεροι τίτλοι για το PS4.

H συνέντευξη τύπου της Sony στα πλαίσια της Gamescom έλαβε τέλος πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, παρόλα αυτά όπως τονίζει ο Shuhei Yoshida σε αυτήν

είδαμε μόνο ένα μικρό δείγμα από τους τίτλους που αναπτύσσονται για το PS4. Σύμφωνα με το Gematsu, o πρόεδρος της Sony προέβη στις εξής δηλώσεις: "Σκοπός της Sony είναι να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερα games για το PS4, παρόλα αυτά στην Gamescom δεν κατέστη εφικτό να παρουσιαστούν όλα όσα ενδεχομένως θα θέλαμε."

O Yoshida δεν παρέβλεψε να αναφερθεί και στην Ιαπωνική αγορά, εκεί όπου παραδόξως το PS4 δεν έχει σημειώσει επιτυχία. Με βάση τα λεγόμενα των Ιαπώνων παικτών στην κονσόλα δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά αξιόλογα games και οι περισσότεροι εξ' αυτών δεν βρίσκουν τον λόγο να εγκαταλείψουν το PS3 τους. Η κατάσταση βέβαια είναι απόλυτα ρευστή, καθώς αν αναπτυχθούν περισσότερες δημιουργίες από ιαπωνικές εταιρείες ανάπτυξης, οι παίκτες στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι σίγουρο ότι θα της τιμήσουν.

Δείτε την press conference της Sony από το GameWorld και ανταλλάξτε απόψεις στο σχετικό topic του forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα