Νέο Mirror's Edge

Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για τo αν θα ονομάζεται Mirror's Edge 2.

Όπως ήταν αναμενόμενο κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της ΕΑ στην Ε3 ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός νέου sequel του Mirror's Edge το οποίο όμως δεν θα ονομάζεται τελικά Mirror's Edge 2 ενώ θα αφηγείται την ιστορία προέλευσης της Faith και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4

και Xbox One.

Ο Patrick Söderlund, αντιπρόεδρος της EA Labels, αρνήθηκε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay που θα περιέχει το νέο Mirror's Edge. Τόνισε ότι θα αποτελεί μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε σχέση με τον πρώτο τίτλο και ότι αυτή τη φορά η Faith θα είναι πιο δυνατή παίρνοντας με πιο δυναμικό τρόπο τον έλεγχο των πραγμάτων στα χέρια της. Ακόμη, αποκάλυψε ότι η πρόταση για την δημιουργία του νέου Mirror's Edge ήρθε από την ΕΑ DICE και συγκεκριμένα από την παραγωγό Sarah Jansson.

{youtube}muiUM7iWoOU|400|300{/youtube}

Σε δηλώσεις του ο Frank Gibeau, πρόεδρος της EA Labels, περιέγραψε το νέο Mirror's Edge ως ένα Action-Adventure το οποίο θα χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Frostbite Εngine 3 της EA DICE και ότι η σχεδίασή του βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Δείτε όλες τις πληροφορίες στην συνέντευξη τύπου της EA στη φετινή Ε3 2013.

Το Mirror's Edge 2 ή όπως αλλιώς θα λέγεται η ονομασία του, θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα