Το Titanfall στις κονσόλες της Sony;

Φημολογείται ότι η αποκλειστική συμφωνία μεταξύ της EA και της Microsoft θα έχει διάρκεια ένα χρόνο.

Ένα από τα νέα exclusives του Xbox 360 και του Xbox One είναι και το Τitanfall, το οποίο προέρχεται από τους δημιουργούς της σειράς Call of Duty
και ομολογουμένως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Eurogamer είναι πιθανό κάποια στιγμή στο μέλλον να το δούμε και στο PS4.

Σε συνέντευξή του στο αγγλικό site ένα από τα "αφεντικά" της EA Games, ο Patrick Sοderlund ήταν πολύ αινιγματικός στις απαντήσεις του όταν ρωτήθηκε αν το Titanfall θα κυκλοφορήσει ποτέ για κάποιο PlayStation. Πρόσθεσε ότι η συνεργασία ανάμεσα στην ΕΑ, στην Respawn Entairtainment και την Microsoft είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και ότι είναι περήφανοι που το Titanfall ανήκει στους αποκλειστικούς τίτλους του Xbox One, αποφεύγοντας ουσιαστικά να απαντήσει. {youtube}tv6lzSuTHhs|400|300{/youtube}Εν τω μεταξύ, στελέχη της Respawn Entairtainment δήλωσαν πως επιθυμία τους είναι το Titalfall να βρει απήχηση σε μία όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα κοινού, κατί που θα μπορούσε να επιτευχθεί με την κυκλοφορία της δημιουργίας τους σε περισσότερες πλατφόρμες. Ακόμα πιο χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Joel Emslie, lead artist της Respawn, o οποίος τόνισε ότι θέλουμε να κυκλοφορήσουμε το Titanfall παντού. Προς το παρόν,το Titanfall αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360 και Xbox One την άνοιξη του 2014. Δείτε την παρουσίαση της press conference της Microsoft από το GameWorld.
Keywords
Τυχαία Θέματα