Δωρεάν τα Shank 2, Anomaly και Hacker Evolution

Μέσω των Facebook σελίδων Bundle Stars και Indie Gala. [UPDATE]

To Shank 2 αποτελεί sequel του ομώνυμου 2D side-scrolling beat 'em up της Klei Entairtainment, η οποία πρόσφατα μας πρόσφερε τα Mark of the Ninja και Don't Starve. Μέσω της Facebook σελίδας της Indie Gala μπορείτε να αποκτήσετε έναν Steam κωδικό για το Shank 2 και να απολαύσετε την συγκεκριμένη indie δημιουργία εντελώς δωρεάν. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε Like στην Facebook σελίδα για να μπείτε στην κλήρωση. Συνολικά θα κληρωθούν 100 κωδικοί, για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.

{youtube}mjerFsdwaMI|500|300{/youtube}

Στην περίπτωση του Anomaly: Warzone Earth τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά, καθώς το μόνο που απαιτείται για να αποκτήσετε το δημοφιλές indie game είναι να κάνετε Like στην Facebook σελίδα Bundle Stars.

Για να διαβάσετε το review του Shank 2 από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Καλό κάψιμο!

[UPDATE] Ακόμα μια προσφορά της Facebook σελίδας της Indie Gala. Κερδίστε ένα Steam Key για το Hacker Evolution Duality με μια εξίσου απλή διαδικασία. Κάνετε Like στην συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook, συμπληρώνετε μια entry φόρμα και μπαίνετε στην κλήρωση. Εάν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες μπορείτε να κάνετε Share για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας. Συνολικά θα κληρωθούν 500 κωδικοί, για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld