Η Nintendo σχεδιάζει μια νέα σειρά

Νέα δημιουργία από τον Shigeru Miyamoto!

Σύμφωνα με συνέντευξη στο Kotaku του Shigeru Miyamoto, του γνωστού σχεδιαστή video games και παραγωγού της Nintendo, αυτή την περίοδο η ιαπωνική εταιρεία είναι στη φάση σχεδίασης μιας νέας σειράς με επικεφαλή τον Miyamoto,

ο οποίος ελπίζει να γνωρίσει ξανά την επιτυχία των Mario και Zelda.

O Miyamoto δήλωσε αρκετά απασχολημένος αυτή την περίοδο με τον ολοκαίνουργιο αυτόν τίτλο που σχεδιάζει χωρίς βέβαια να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης τόνισε ότι μετά την Άνοιξη του 2014 και την κυκλοφορία του Mario Kart 8 θα μπει στην διαδικασία γνωστοποίησης των λεπτομερειών για τη νέα αυτή σειρά. Δεν είναι λίγες οι φορές όμως στις οποίες η Nintendo έχει κατακριθεί για την προσήλωσή της σε συγκεκριμένες σειρές που βλέπουμε εδώ και δεκαετίες στις κονσόλες της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό των gamers να ζητάει την δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου τίτλου με τελείως διαφορετική φιλοσοφία απ' ότι έχει συνηθίσει.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Nintendo για τα νέα games των Wii U και 3DS και διαβάστε όλα τα τελευταία νέα της Nintendo κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα