Darkfall Unholy Wars: Market System Update

Το ελληνικό MMORPG αποκτά in-game Market και νέα πλοία στο καλοκαιρινό update.

H Aventurine, εταιρεία ανάπτυξης του Darkfall Unholy Wars, κυκλοφόρησε ένα νέο update για το

παιχνίδι της το οποίο προσθέτει νέο ενδιαφέρον περιεχόμενο στον κόσμο του Darkfall.

Το update αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη του Market system, μιας δυνατότητας που ζητούσατε όσοι παίζετε Darkfall Unholy Wars και η οποία εισέρχεται για πρώτη φορά στο παιχνίδι δίνοντας ένα διαφορετικό χαρακτήρα στις συναλλαγές σας με τους άλλους παίκτες. Οι αγοραπωλησίες μέσω του Market θα λαμβάνουν χώρα στις τέσσερις πρωτεύουσες των φυλών του παιχνιδιού δημιουργώντας μια οικονομία βασισμένη εξ ολοκλήρου στους παίκτες, στοιχείο που ήταν έντονο και στο Darkfall Online.

{youtube}IPpFg2ombLA|500|300{/youtube}

Το άλλο χαρακτηριστικό που προσθέτει είναι η αλλαγή στο σύστημα ελέγχου των villages αφού πλέον η κατάκτηση και η κατοχή τους έχει πολύ πιο βαρύνουσα και στρατηγική σημασία για την ανάπτυξη των clans που τα ελέγχουν, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα νέες PvP εντυπωσιακές μάχες. Τέλος, το update θα περιλαμβάνει δύο νέα είδη πλοίων. Το πρώτο είδος ανήκει στα βοηθητικά πλοία και ονομάζεται Sea Scraper καθώς έχει την δυνατότητα να μαζεύει θησαυρούς από τον πυθμένα του ωκεανού και το δεύτερο με την ονομασία Sloop είναι ένα καθαρά πολεμικό σκάφος. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το update κάνοντας κλικ εδώ.

Το Darkfall Unholy Wars κυκλοφορεί για PC μέσω Steam από τον Απρίλιο. Δείτε το preview του Darkfall Unholy Wars από το GameWorld και κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα