Wildstar preview

Το Play-to-pay μοντέλο...εξαπλώνεται!

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου το κυρίαρχο μοντέλο στην βιομηχανία των games είναι τα free-to-play games. Τρανταχτά παραδείγματα, τα πιο επιτυχημένα MOBA όπως το League of Legends

και το DotA 2 προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν στο ευρύ κοινό. Τα περισσότερα νέα MMORPG πλέον δεν απαιτούν συνδρομή με σκοπό να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν, ενώ τα παλαιότερα όπως για παράδειγμα το Aion ή το TERA γίνονται free-to-play έτσι ώστε να διευρύνουν το player base τους.

Πως θα σας φαινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι το Wildstar έχει συνδρομή αλλά δεν απαιτείται να την πληρώσετε με πραγματικά χρήματα; Μέχρι στιγμής έχουμε δει μια πληθώρα από MMORPG, άλλα είναι fantasy, άλλα πιο επιστημονικής φαντασίας και άλλα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όλες οι συνταγές είναι δοκιμασμένες και οι περισσότερες ιδέες είναι κορεσμένες, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν μετράει το θέμα και το στυλ του MMO αλλά το ποιος θα σκεφτεί να κάνει την διαφορά στο τι πληρώνει ο παίκτης. Βέβαια το Wildstar έχει πολλά περισσότερα πράγματα για να κρατήσει κάποιον πέρα από το μοντέλο πληρωμής. Το σύστημα "Play to Pay" εφαρμόστηκε πρώτη φορά στο EVE Online όπου η συνδρομή κάθε παίκτη είναι αντικείμενο, το οποίο αγοράζεται με in-game συνάλλαγμα στην τιμή που θα ορίσουν οι ίδιοι οι παίκτες. Στην περίπτωση του Wildstar, η ιδέα αυτή επανέρχεται κι αποτελεί μία ακόμη καινοτομία με την οποία οι developers των MMORPG μπορούν να κρατήσουν τους καθημερινούς fans κοντά τους χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το Wildstar, ένα MMORPG που έχει μπει για τα καλά σε beta στάδιο με κωδικούς να μοιράζονται ευρέως τους τελευταίους μήνες. Το δημιούργημα της Carbine Studios, εταιρείας ανάπτυξης αποτελούμενης από πρώην developers της Blizzard, έχει μια καλή ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει, στην επερχόμενη κυκλοφορία του αυτό το καλοκαίρι. Με την μέχρι τώρα εμπειρία μας, πήραμε μια γερή δόση όσων έχει να μας προσφέρει και σας τα παρουσιάζουμε με το παρακάτω preview.

Dominion vs Exiles
Ο Nexus είναι ένας πλανήτης με αρκετά ανεπτυγμένη τεχνολογία ο οποίος μέχρι πρόσφατα κατοικούνταν από την φυλή Eldan. Οι κάτοικοι όμως του πλανήτη για κάποιο ανεξήγητο λόγο εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους όλη τη τεχνολογία, τα ευρήματα, τα κτήρια κτλ. Όπως ξέρουμε και από τα γεγονότα που έχουμε δει να συμβαίνουν στη πραγματικότητα, έτσι και εδώ αμέσως το ενδιαφέρον για αυτόν τον νέο πλανήτη και η επιθυμία για κατάκτηση αυξήθηκε κατακόρυφα.

Η αυτοκρατορία των Dominion είναι από τις κυρίαρχες δυνάμεις του σύμπαντος μέχρι στιγμής και όπως καταλαβαίνετε, δεν θα άφηναν σε καμία περίπτωση κάποιον άλλον να πατήσει πρώτος στον πλανήτη Nexus. Οι Exiles από την άλλη, διώχθηκαν από την χώρα τους η οποία κατακτήθηκε από την Dominion. Έτσι είναι αποφασισμένοι να βρουν την νέα πατρίδα τους στον πλανήτη Nexus. Το σενάριο θα λέγαμε ότι θυμίζει κάπως την κατάσταση Ρωσία-Αμερική που το κάθε έθνος προσπαθεί να αποκτήσει οτιδήποτε νέο βρεθεί είτε αυτό είναι ένας πλανήτης, είτε είναι ένα νέο νησί.

{youtube}AlTs4JtWi3c|500|300{/youtube}

Τα βασικά
To Wildstar είναι ένα MMORPG επιστημονικής φαντασίας με αρκετή δόση χιούμορ. Κλασικά, όπως και στα περισσότερα MMORPG, θα πρέπει να διαλέξετε ποιο faction θα ακολουθήσετε. Εδώ τα δύο διαθέσιμα factions είναι οι Dominion και οι Exiles. Έπειτα στην επιλογή δημιουργίας χαρακτήρα θα έχετε να διαλέξετε το race και το class σας, κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από το τι σας αρέσει να παίζετε αλλά και από το παιχνίδι καθώς ορισμένα classes είναι διαθέσιμα μόνο για συγκεκριμένα races. Σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά, για παράδειγμα στο WoW δεν μπορείτε να κάνετε Tauren Rogue για… προφανείς λόγους, αλλά αυτός ο περιορισμός δεν θα λέγαμε ότι ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Τα races των Dominion είναι: Cassian, Draken, Mechari και Chua, ενώ τα races των Exiles είναι: Humans, Granok, Aurin και Mordesh. Τα έξι διαθέσιμα classes στο Wildstar είναι τα: Warrior, Esper, Spellslinger, Stalker, Medic και Engineer. Πέρα από τα classes, στο τέλος θα διαλέξετε και ένα path, το οποίο καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσετε το gameplay. Τα paths είναι τα: Soldier, Explorer, Settler και Scientist και μπορείτε να διαλέξετε οποιοδήποτε από αυτά θελήσετε χωρίς να μετράει το class ή το race σας.

Μόλις διαλέξετε το class και το race του χαρακτήρα που θέλετε να δημιουργήσετε, έχετε την επιλογή να επεξεργαστείτε παραπάνω το “δημιούργημά” σας και να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα των μαλλιών, των ματιών, του δέρματος κ.α. Έτσι μπορείτε να κάνετε τον char σας μοναδικό και ακριβώς όπως σας αρέσει. Το character customization μπορεί να μην είναι από τα πιο πλήρη που έχουμε δει αλλά σίγουρα μας ικανοποίησε.

Χειρισμός
Η κάμερα του Wildstar είναι τρίτου προσώπου και η οπτική γωνία αλλάζει με το δεξί κλικ. Ο χαρακτήρας περπατάει με τα WASD και σε πλάγια βήματα με τα EQ. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε dodge πατώντας δύο φορές το ίδιο πλήκτρο κατεύθυνσης αλλά και double jump. Επίσης, μπορείτε να τρέχετε κρατώντας το Shift πατημένο. Το τρέξιμο καταναλώνει ενέργεια η οποία γίνεται γρήγορα regenerate, σχεδόν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που μας άρεσε πολύ είναι τα movement puzzles, κάτι που θα συναντήσετε μερικές φορές στις αναμετρήσεις σας με ορισμένα mobs. Θα χρειαστεί να πατήσετε το F πολλές φορές και γρήγορα για να ξεφύγετε για παράδειγμα από το stun ή τις παγίδες.

Εδώ θα θέλαμε να σταθούμε στο γεγονός ότι η κάμερα πολλές φορές θα σας κάνει να αγανακτήσετε καθώς θα πρέπει να την φτιάχνετε όλη την ώρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που όταν βρεθήκαμε σε μια καινούρια περιοχή που είχε για παράδειγμα πιο ψηλούς λόφους, έπρεπε να σηκώσουμε την κάμερα πιο πάνω ενώ μόλις μετά από 50 μέτρα, έπρεπε να αλλάξουμε πάλι την γωνία για να μας βολεύει. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το θέμα με την κάμερα οφείλεται μόνο στο ότι το Wildstar βρίσκεται ακόμα σε beta φάση και ότι οι developers θα δουλέψουν πάνω σε αυτόν τον τομέα πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Το σύστημα μάχης
Η μάχη στο Wildstar είναι ένας συνδυασμός από διάφορα στυλ. Κανονικά το σύστημα μάχης είναι tab targeting, που σημαίνει ότι σημαδεύετε και χτυπάτε τους εχθρούς κάνοντας κλικ πάνω τους. Παρόλα αυτά, το Wildstar έχει υιοθετήσει και στοιχεία από το free targeting που έχουμε δει σε άλλα MMORPG όπως το Darkfall ή το Forge. Αυτό σημαίνει πως όταν σημαδέψετε τον εχθρό με σκοπό να χρησιμοποιήσετε κάποιο skill πάνω του, θα πρέπει να προβλέψετε προς τα που θα κινηθεί έτσι ώστε η βολή σας να τον πετύχει. Σχεδόν όλα τα skills, όταν χρησιμοποιηθούν βγάζουν ένδειξη κάτω η οποία δείχνει προς τα που θα χτυπήσετε, κάτι που ισχύει τόσο για εσάς, όσο και για τις επιθέσεις από τα mobs. Αυτή η ένδειξη ονομάζεται Telegraph και δεν αφορά μόνο επιθέσεις αλλά και τα heals που μπορεί να σας κάνει κάποιος σύμμαχος.

Υπάρχει βέβαια και επιλογή για auto target, η οποία κάνει την μάχη πιο προσιτή για τους πρωτάρηδες του Wildstar αλλά δεν δουλεύει το ίδιο καλά σε όλες τις περιπτώσεις. Αν για παράδειγμα υπάρχουν περισσότεροι από ένας εχθροί απέναντί σας, πράγμα που δεν είναι τόσο σπάνιο ειδικά αν βρίσκεστε σε δασικές περιοχές, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ελεύθερη σκόπευση καθώς έτσι θα έχετε πιθανότητες να πετύχετε περισσότερους από έναν εχθρούς ταυτόχρονα. Πέρα από αυτό, είναι πολύ ικανοποιητικό να ακούει κανείς τον αφηγητή να λέει “Double Kill” όταν πεθαίνει ο ένας εχθρός μετά τον άλλον με διαφορά δευτερολέπτων οπότε… ΑοΕ damage for the win!

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι τόσο οι αντίπαλοι όσο και εσείς μπορείτε να αποφύγετε τις επιθέσεις με διάφορους τρόπους. Ο πιο εύκολος από αυτούς είναι να ξεφύγετε βλέποντας την ένδειξη η οποία δείχνει προς τα που θα χτυπήσει ο εχθρός και πόσο είναι το range της επίθεσής του. Έτσι γλιτώνετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια απλώς περνώντας έστω και ένα εκατοστό πιο μακριά από το max range. Επιθέσεις μπορείτε να αποφύγετε επίσης με το dodge που γίνεται πατώντας ένα από τα WASD δύο φορές. Τέλος, αν έχετε στο skillset σας κάποιο jump ή stun και σκεφτείτε λίγο πιο έξυπνα, μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε για να διακόψετε το skill του εχθρού.

Η εμπειρία της εξερεύνησης
Τα quests είναι αναγκαία για να ανέβουμε επίπεδο όσο κουραστικά και αν φαίνονται στην αρχή. Στο Wildstar παίρνετε mount μετά το level 15 αλλά θα δείτε ότι άνετα μπορείτε να γυρίσετε όλο τον χάρτη με τα πόδια αφού υπάρχει η επιλογή για sprint που εξοικονομεί αρκετό χρόνο. Πέρα από αυτό, τα quests που μαζεύετε από τα NPC σε μια περιοχή πολλές φορές συνδυάζονται μεταξύ τους έτσι ώστε να μην τρέχετε σε 50 διαφορετικές περιοχές του χάρτη για να τα ολοκληρώσετε όλα.

Όσο για τα quests, είναι κάθε άλλο παρά βαρετά. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με το να καταστρέψετε διάφορες βάσεις, να αντιμετωπίσετε αντιπάλους, να σώσετε αιχμάλωτους, να απενεργοποιήσετε παγίδες και πολλά ακόμη. Όταν ολοκληρώνετε τα quests, μπορείτε είτε να τα παραδώσετε είτε τηλεφωνικώς με το walkie talkie που έχετε πάνω σας, είτε να περάσετε από τον quest giver αυτοπροσώπως. Βέβαια θα δείτε ότι είναι λίγες οι φορές που θα σας δίνεται αυτή η ελευθερία με το walkie talkie. Όταν περνάτε από συγκεκριμένες περιοχές θα δείτε να ξεκλειδώνονται ορισμένα quests, τα λεγόμενα challenges, και να εμφανίζονται κάτω από τα κύρια που έχετε αναλάβει. Αυτά τα quests δεν είστε αναγκασμένοι να τα αναλάβετε… εκτός και αν θέλετε το xp και τα achievements που δίνουν.

Κάπου εδώ είδατε την μαγική λέξη achievements. Πρόκειται για μικρά επιτεύγματα τα οποία δείχνουν ότι κάνατε κάτι, για παράδειγμα ότι γλύψατε όλα τα γλυφιτζούρια στην περιοχή με τα κουνέλια. Στην αρχή δεν είχε ακουστεί κάτι για την ένταξη των achievements στο game και είχε εκφραστεί ανησυχία σε διάφορα forums αλλά η Carbine αποφάσισε να μην απογοητεύσει τους fans της σε αυτόν τον τομέα.

Leveling up
Όταν ανεβαίνετε level στο Wildstar θα το καταλάβετε από τα πυροτεχνήματα, την τεράστια ένδειξη που θα γράφει μπροστά σας με μεγάλα γράμματα “LEVEL UP” και την φωνή του αφηγητή. Στη συνέχεια θα δείτε τι ξεκλειδώσατε και που συνήθως είναι abilities και πόντοι για να ολοκληρώσετε το skill tree σας.

Το κάθε class έχει το δικό του skill tree το οποίο έχει έξι συνολικά paths. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να διαλέξετε τα skills σας ανάμεσα σε Assault, Support, Hybrid, Utility, PvP offense και PvP defense. Το πραγματικά cool feature είναι το hybrid build με το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες δύο trees ταυτόχρονα αλλά και τα builds ειδικά για το PvP. Κατά τη διάρκεια της beta δεν μπορέσαμε να δούμε στην πράξη δύο ή περισσότερους παίχτες να χρησιμοποιούν έξυπνα τον συνδυασμό PvP offense και PvP defense σε ομάδα αλλά σίγουρα όταν κυκλοφορήσει θα δούμε πολλές έξυπνες συνδυαστικές ιδέες από τους gamers.

Τα abilities που ξεκλειδώνετε μπορείτε να τα αγοράσετε σε κάποιον vendor για λίγα silver ή gold. Αφότου τα αποκτήσετε, τα βάζετε στην hotbar και τα χρησιμοποιείτε όπως σε κάθε άλλο MMO, με τους αριθμούς από το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι σας. Ανεβαίνοντας επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα abilities που έχετε μάθει κάνοντάς τα πιο δυνατά από ότι ήταν ήδη πριν.

Professions και Σπίτια
Στο Wildstar, όπως και σε κάθε σοβαρό MMORPG, μπορείτε να διαλέξετε δύο professions για να μάθετε και να αρχίσετε να δημιουργείτε πράγματα με σκοπό να τα πουλήσετε στο auction house. Τα professions που μπορείτε να διαλέξετε είναι: Weaponsmith, Armorer, Miner, Outfitter, Survivalist, Technologist, Architect, Relic hunter και Tailor. Εμείς αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το Architect που μας έκανε εντύπωση αφού μάθαμε ότι με αυτό θα μπορεί να δημιουργήσει κάποιος διακοσμητικά για τα σπίτια των players.

Ναι καλά διαβάσατε, οι παίκτες θα έχετε και σπίτια στον κόσμο του Wildstar μόλις φτάσετε στο level 14. Οι κατοικία σας βρίσκεται σε ένα ιπτάμενο νησί και αποτελείται από το σπίτι και την μικρή γύρω περιοχή. Έξω από το σπίτι σας βρίσκονται διάφορα craft stations για εσάς και τους φίλους σας ενώ το εσωτερικό θα μπορέσετε να το διακοσμήσετε με ότι σας αρέσει. Στο ήρεμο αυτό μέρος, φτιαγμένο για εσάς ίσως να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στα Hobbies του παιχνιδιού, τα: Farming, Cooking και Fishing.

{youtube}wr0COsB8Sk0|500|300{/youtube}

PvE
Το Wildstar είναι γεμάτο με dungeons, raids και adventures! Τα dungeons ξεκλειδώνονται μόλις φτάσετε level 15 και σχεδόν κάθε πέντε level θα μπορείτε να παίξετε και από ένα καινούριο. Μέσα, τα dungeons έχουν boss fights, αρκετά ωραία θα λέγαμε αλλά όχι τόσο δύσκολα αφού στην τελική θα είστε με ομάδα πέντε ατόμων με τουλάχιστον έναν healer μέσα. Για να πάρετε μέρος στα raids, θα πρέπει να περιμένετε η ομάδα σας να γεμίσει με 20 ή 40 άτομα, αναλόγως το raid. Τα bosses είναι δύσκολο να νικηθούν αφού έχουν περίεργα mechanics αλλά ευτυχώς θα μπορείτε να τα πετυχαίνετε με τα crowd control abilities σας! Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό μιας και στα περισσότερα MMORPG, τα bosses δεν επηρεάζονται από τα stun/roots/slow των παικτών, πράγμα που είναι ομολογουμένως το λιγότερο ενοχλητικό.

To τελευταίο κομμάτι του instanced PvE είναι τα Adventures τα οποία ενδεχομένως να σας μπερδέψουν λίγο. Σε αντίθεση με τα Dungeons, τα Adventures δεν λαμβάνουν χώρα στο Nexus αλλά σε ένα περιβάλλον το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον Caretaker (κάτι σαν τον Morpheus από το Matrix). Εκεί θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές πολύ πιο ελεύθερα από ότι θα ήσασταν σε θέση να κάνετε στα dungeons. Στο τέλος, κάθε Adventure σας ανταμοίβει με αρκετό loot, τόσο σε gear όσο και σε διακοσμητικά για το σπίτι σας.

PvP
Το PvP του Wildstar αποτελείται από τρία μέρη: Battlegrounds, Arenas και Warplots. Μπορείτε να πάρετε μέρος στα Battlegrounds μόλις φτάσετε στο level 6 και να συνεχίσετε να παίζετε όσες φορές θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το xp αφού θα παίρνετε αρκετό, τόσο ώστε να μην ξανακάνετε ποτέ quests. Φυσικά αυτό θα ήταν κακό για την τσέπη σας αφού δεν θα έχετε τον χρόνο να κάνετε κανένα profession αλλά η οικονομία του παιχνιδιού δεν είναι κάτι που απασχολεί τον καθέ gamer.

Το δεύτερο μέρος του PvP είναι οι Arenas στις οποίες μπαίνετε μόνο όταν φτάσετε στο level 30. Εκεί, μαζί με συμμάχους θα παλέψετε ενάντια αντιπάλων για να αποδείξετε το skill σας. Οι αρένες είναι 2vs2, 3vs3 και 5vs5 και χωρίζονται σε Open και Ranked Arenas. Για να πάρετε μέρος στις ranked Arenas θα πρέπει να φτάσετε level 50 πρώτα, που είναι και το level cap του Wildstar.

Τέλος τα Warplots είναι κάτι ανάμεσα σε Real Time Strategy και Arena αφού 40 παίχτες από κάθε πλευρά (δηλαδή συνολικά 80) μαζεύονται σε ένα τεράστιο χάρτη με σκοπό να νικήσουν. Νικάει η ομάδα που θα καταστρέψει όλες τις γεννήτριες της αντίπαλης ομάδας ή εκείνη που θα αδειάσει την ενέργεια της άλλης πρώτη. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αφού στα Warplots μπορούν να πάρουν μέρος μόνο άτομα που έχουν φτάσει στο τελικό level 50.

Τι πληρώνω τελικά;
Αγοράζοντας το Wildstar, μπορείτε να παίξετε για 30 ημέρες. Έπειτα, κανονικα απαιτείται αγορά game time για να συνεχίσετε να παίζετε μιας και μιλάμε για συνδρομητικό MMORPG. Παρόλα αυτά, η NC Soft πρόσθεσε άλλη μια δυνατότητα στο game της, το λεγόμενο C.R.E.D.D. Πρόκειται για ένα in game item το οποίο παρατείνει την συνδρομή σας κατά 30 ημέρες. Το C.R.E.D.D μπορείτε να το αγοράσετε με το gold που έχετε μαζέψει μόνοι σας μέσα στο game ή να το αγοράσετε από έναν άλλον παίκτη ο οποίος δεν έχει τι να το κάνει. Έτσι, το Wildstar από pay to play μεταμορφώνεται όπως λέει και στην επίσημη ιστοσελίδα του σε play to pay.

Μια πολύ ευχάριστη εμπειρία
To Wildstar αποτελεί ίσως έναν από τους πιο hot τίτλους του 2014. Δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Blizzard που μας έχουν προσφέρει το World of Warcraft. Το καρτουνίστικο στυλ που έχουνε συνηθίσει παρουσιάζεται εν μέσω μιας νέας μηχανής γραφικών, εμποτισμένης με...άφθονο χιούμορ. Το hype του Wildstar δημιουργήθηκε δικαίως για το endgame περιεχόμενό του, όπως είναι τα Raids, τα Adventures, το PvP με τα Warplots και άλλα πολλά. Τελευταίος ίσως παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο και η δυνατότητα να πληρώσετε τον χρόνο σας στο Wildstar πληρώνοντας με in-game gold και να μην ξοδέψετε ούτε ευρώ από την τσέπη σας πέρα από την αρχική αγορά του παιχνιδιού.

Το Wildstar θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου για PC και το publishing έχει αναλάβει η NCSoft. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να διαβάσετε το σχετικό review.

Keywords
league of legends, world of warcraft, dota 2, eve online, games, league, dota, νέα, mmorpg, aion, player, σημαίνει, στυλ, mmo, play, pay, eve, online, studios, blizzard, καλοκαιρι, nexus, race, class, wow, warrior, explorer, dodge, double, jump, shift, οφείλεται, tab, free, darkfall, telegraph, auto, target, max, sprint, βασεις, quest, game, forums, tree, support, hybrid, pvp, build, house, hunter, craft, cooking, boss, raid, matrix, adventure, gear, real, time, arena, world, ιουνίου, ncsoft, εθνος, nexus s, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2016, play games, warrior, δυνατα, συναλλαγμα, το ποντικι, dota 2, ncsoft, ρωσία, dota, το θεμα, γωνια, δωρεαν, θεμα, με το δεξι, νησι, οικονομια, περιεργα, πυροτεχνηματα, ωρα, aion, boss, eve online, games, game, hunter, league of legends, mmo, mmorpg, pvp, quest, real, time, wow, αγορα, αμερικη, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γινονται, δευτερο, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, ευκαιρια, ευρω, υπαρχει, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εξι, εποχη, επρεπε, επιθυμια, εχθρος, εχθροι, τεχνολογια, ιδεα, ιδεες, ιδιο, υπηρεσιες, ισχυει, θυμιζει, κυρια, λογο, μακρια, μηνες, μπορειτε, ομαδα, οφείλεται, περιβαλλον, πιθανοτητες, πληκτρολογιο, ποντικι, ρολο, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, σπιτι, σπιτια, στυλ, τιμη, τρεξιμο, τρια, φαινονται, φυσικα, φωνη, φορα, χιουμορ, χρωμα, auto, arena, βηματα, blizzard, build, class, cooking, craft, double, darkfall, dodge, free, adventure, explorer, eve, εξυπνα, gear, house, hybrid, χωρα, ιδιαιτερα, ιουνίου, κομματι, κουνελια, league, max, μπροστα, nexus, pay, παιχνιδι, play, player, ποδια, raid, race, support, studios, shift, σημαίνει, sprint, tab, target, telegraph, online, tree, jump, world of warcraft, world, forums
Τυχαία Θέματα