Crazy Taxi: City Rush

Τα τρελά ταξί έρχονται σε Android και iOS

Θυμάστε ένα τρελό arcade game όπου ελέγχατε ένα ταξί κι έπρεπε σε χρόνο Dt να πάρετε κούρσα πελάτες μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;

Αναφερόμαστε φυσικά στο Crazy Taxi της Sega

με το οποίο σκορπήσαμε τον τρόμο στους πεζούς ενός εικονικού κόσμου, προσπαθώντας να πετύχουμε τον ταχύτερο χρόνο, αφού κάποια στιγμή στα Arcade...το timer φτάνει στο μηδέν και το coin-op ζητά το επόμενο κέρμα του. Η σειρά επανέρχεται καθώς η Sega ανακοίνωσε το Crazy Taxi: City Rush για Android και iOS συσκευές.

Το παιχνίδι θα είναι free-to-play και το επιμελήθηκε ο Kenji Kanno, ο οποίος είχε εργαστεί στο πρώτο Crazy Taxi των coin-op. Εταιρία ανάπτυξης θα είναι η Hardlight Studios που συνεργάστηκε ξανά με την Sega στο Sonic Dash που κυκλοφόρησε πέρυσι για iOS και Android λειτουργικά.

{youtube}-sRS2BhU1SQ|500|300{/youtube}

Ο στόχος σας για άλλη μια φορά θα είναι ο ίδιος. Θα πρέπει να πάρετε έναν ανυποψίαστο πελάτη από ένα μέρος και να τον μεταφέρετε σε άλλο, στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και με κάθε κόστος! Σε αυτή την έκδοση, θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε στο ταξί εικονικούς φίλους σας από το Facebook. Θα υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής της φωτογραφίας του φίλου σας στο πρόσωπο του πελάτη στο ταξί, καθώς και landscape play.

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα εισαγωγής μουσικής από το κινητό σας την ώρα που οδηγείτε. Θα μπορείτε δηλαδή να ακούσετε ότι τραγούδι έχετε εκείνη τη στιγμή στο smartphone ή το tablet σας.

Το Crazy Taxi: City Rush θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για iPhone, iPad, iPod touch και Android συσκευές και θα είναι free-to-play. Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, το πρώτο Crazy Taxi του 1999 που κυκλοφορεί ήδη για Android και iOS, διατίθεται πλέον για δωρεάν download σε Google Play και App Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Crazy Taxi στο Facebook.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα