Ryse: Son of Rome: Season Pass

Θα επεκτείνει το multiplayer με 14 maps, νέο mode, skins και αποκλειστικά events και αντικείμενα.

Έπειτα από τις πληροφορίες για το περιεχόμενο και την τιμή των add-ons του Dead Rising 3, η Microsoft συνεχίζει με την αποκάλυψη του season pass του Ryse: Son of Rome.

To Ryse

αποτελεί μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του launch lineup για το Xbox One και το season pass του που μόλις ανακοινώθηκε θα προσφέρει τέσσερα add-on packs που θα στοχεύουν στον εμπλουτισμό του Gladiator mode, που αποτελεί ουσιαστικά το multiplayer mode του Ryse όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κύματα εχθρών μαζί με έναν ακόμα παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, τα τέσσερα add-ons θα περιέχουν συνολικά 14 multiplayer χάρτες, ένα νέο mode, έξι skins για να διαμορφώσετε τον χαρακτήρα σας, νέα events στα levels του παιχνιδιού και πρόσβαση σε καινούρια όπλα και πανοπλίες. Επιπροσθέτως, αποκλειστικά για τους κατόχους του season pass, θα δοθεί ένα σπαθί και μία ασπίδα για χρήση στο multiplayer mode.

Δείτε το ''Fight for Rome'' τρέιλερ:

{youtube}qnce_mKlmpw|500|300{/youtube}

Το season pass θα διατίθεται στην τιμή των 20 ευρώ, που μεταφράζεται σε 25% έκπτωση από την ξεχωριστή αγορά των add-on packs.

Το Ryse: Son of Rome αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου αποκλειστικά για Xbox One ενώ στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουμε έως το 2014 προκειμένου να μας έρθει η νέα κονσόλα της Microsoft. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε εδώ για τους χαρακτήρες και το σενάριο του Ryse: Son of Rome.

Keywords
Τυχαία Θέματα