Μυστηριώδες PocketStation teaser

Ένα ιδιόρρυθμο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Toro μας προϊδεάζει για την επιστροφή του PocketStation.

H Sony Ιαπωνίας ανέβασε μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube, ένα βίντεο στο οποίο ένας άντρας και μια γυναίκα κυνηγούν ένα φορτηγό με το σήμα μιας γάτας.

Το εν λόγω σήμα είναι ιδιαίτερα γνωστό στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, μιας και απεικονίζει μία από τις μασκότ του PlayStation,

τον Toro. Στην Ευρώπη και την Αμερική δεν είναι πολύ διάσημος, καθώς τον έχουμε δει μόνο σε κάποια παιχνίδια ως guest star (βλέπε Street Fighter X Tekken και Phantasy Star Online 2). Στην Ιαπωνία όμως, ο χαρακτήρας μαζί με τον φίλο του τον Kuro είναι ιδιαίτερα γνώριμοι στο κοινό αφού η Sony τους έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για την προώθηση των νέων προϊόντων της. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως και οι δυο χαρακτήρες έχουν εμφανιστεί σε όλες τις εκδόσεις του PlayStation από το 1994 μέχρι και σήμερα.

{youtube}iL-z60gg8t4|400|300{/youtube}

Όπως και να 'χει, στο teaser οι δύο “κυνηγοί του Toro” βλέποντας το φορτηγό αντιλαμβάνονται ότι θα ανακαλύψουν κάτι καλό, πράγμα που αποδεικνύεται στην πράξη προς το τέλος του βίντεο. Εκεί εμφανίζεται ο λευκός αυτός γάτος και τους οδηγεί σε μια πινακίδα που αναγράφεται η λέξη PocketStation και η ημερομηνία 5/11/2013. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το PocketStation ήταν μια περιφερειακή συσκευή του πρώτου PlayStation που είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία το 1999. Με αυτό μπορούσατε να έχετε περισσότερο χώρο για saves και να βλέπετε επιπλέον πληροφορίες για κάποια games μέσω της ασπρόμαυρης LCD οθόνης που είχε. Ακόμη, αποτελούνταν από πέντε κουμπιά, ένα μικρό ηχείο καθώς και έναν αισθητήρα υπερύθρων.

Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες πέρα από το παραπάνω βίντεο της Sony. Θα δούμε κάποια καινούρια συσκευή -έγχρομω αυτή τη φορά- ή μήπως κάποιο app για τα smartphone που θα έχει κάποιες από λειτουργίες του αρχικού PocketStation; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για να μάθουμε τι έχει η ιαπωνική εταιρία στο μυαλό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα