Top 10 πωλήσεων στο Steam: 20/10-26/10

O "σκοτεινός ιππότης" φιγουράρει στην κορυφή.

To Batman: Arkham Origins της Warner Bros. Games Montréal αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση των charts του Steam από την ένατη που βρίσκονταν το διάστημα μεταξύ τις 13 έως τις 19 Οκτωβρίου. Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε το The Stanley Parable που αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση

του ομώνυμου mod του Half-life 2, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst. Υψηλές πωλήσεις σημείωσε και το Football Manager 2014 που αν μη τι άλλο στην κατηγορία του παίζει χωρίς αντίπαλο.

Εν τω μεταξύ, τα pre-orders του Call of Duty: Ghosts κινήθηκαν ανοδικά εν αναμονή της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου FPS που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων και στα "ψηφιακά" ράφια του Steam στις 5 Νοεμβρίου. Το How to Survive της 505 Games πραγματοποίησε ένα ικανοποιητικό λανσάρισμα κατακτώντας την έβδομη θέση, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει αρνητικές κριτικές. Στις υπόλοιπες θέσεις συναντούμε διάφορους τίτλους που διατίθετο σε προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα όπως το Saints Row IV και το Mass Effect Collection.

Ακολουθεί το Τop 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 20/10 έως τις 26/10:

1. Batman: Arkham Origins
2. The Stanley Parable
3. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
4. Football Manager 2014
5. Saints Row IV
6. Call of Duty: Ghosts
7. How to Survive
8. Space Engineers
9. Payday 2
10. Mass Effect Collection

Keywords
Τυχαία Θέματα