Contrast

Μεταχειριστείτε τις σκιές!

Το Contrast αποτελεί την παρθενική δημιουργία της καναδικής Compulsion Games, το οποίο δείχνει να αποτελεί μία αξιόλογη προσθήκη στους launch τίτλους του PlayStation 4, τουλάχιστον όσον αφορά στον τομέα των indie δημιουργιών. Στο Contrast θα παίρνετε το ρόλο της Didi, ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο με τη βοήθεια της φανταστικής του φίλης, ονόματι Dawn,

θα κληθεί να λύσει διάφορους γρίφους.

Το ενδιαφέρον στοιχείο του Contrast εντοπίζεται στην ικανότητα της Dawn να μπορεί να ενσωματώνεται σε κάθε λογής επιφάνειες όπου εμφανίζονται σκιές, έχοντας τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με αυτές. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω στο gameplay τρέιλερ, το Contrast θα χωρίζεται στην 3D περιήγηση αλλά και σε 2D platform κομμάτια.

Δείτε το gameplay τρέιλερ:

{youtube}lTJSalDkmXE|500|300{/youtube}

Το ύφος του Contrast, σύμφωνα με την Compulsion Games, είναι επηρεασμένο από τα film-noir ενώ φαίνεται επίσης να δανείζεται έντονα στοιχεία από την burlesque αισθητική. Επίσης το soundtrack θα αποτελείται από jazz θέματα, από τη δουλειά της Laura Ellis.

Το Contrast θα είναι διαθέσιμο για download από τις 29 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και PS4. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι γίνετε συνδρομητές του PlayStation Plus στο PS4 θα μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, προσφορά που έγινε από τη Sony εξαιτίας της καθυστέρησης του DriveClub.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld