PES 2014 World Challenge DLC

Το...World Cup DLC του Pro Evolution Soccer 2014 έρχεται σε μία εβδομάδα.

Η Konami ετοιμάζει για πρώτη φορά την απάντησή της στα expansions της EA Sports

με θέμα το Euro και το παγκόσμιο κύπελλο.

Ενώ το 2014 Fifa World Cup της EA Sports θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, η Konami θέλει να προλάβει πρώτη την "τρέλα" του Παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας κι ετοιμάζει την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα DLC με την ονομασία World Challenge (καθότι δεν κατέχει τα επίσημα δικαιώματα της διοργάνωσης, όπως με το Champions League).

{youtube}fU9aem8LHNc|500|300{/youtube}

Το PES 2014 World Challenge DLC θα περιλαμβάνει μια νέα διοργάνωση, το International Cup, την οποία θα παίζετε σε Team mode ή Player mode, ώστε να αναλάβετε την ομάδα των ονείρων σας και να φτάσετε από τα προκριματικά στην κατάκτηση του κυπέλλου. Το A.I. των παικτών θα βασίζεται αρκετά στο ηθικό, ενώ οι γραφίστες πρόσθεσαν μέχρι και cutscenes ανάμεσα στα ματς. Η Εθνική Βραζιλίας θα έχει την επίσημη εμφάνισή της.

Το κόστος του θα είναι περίπου 10 ευρώ και θα το δούμε την Δευτέρα 24 Μαρτίου για PS3 και Xbox 360. Αν δεν σκοπεύετε να δαπανήσετε το ποσό αυτό, να ξέρετε ότι θα λάβετε τουλάχιστον ένα δωρεάν update την ίδια ημέρα, το οποίο θα προσθέσει τις εμφανίσεις στις εθνικές ομάδες. Το patch αυτό θα έχει και μέτρα προστασίας κατά των cheaters, όπως υποσχέθηκε η Konami.

Στον αντίποδα, το 2014 Fifa World Cup δεν θα είναι φέτος DLC όπως το προπέρσινο Euro 2012, αλλά θα πωλείται στα καταστήματα και θα κοστίζει όσο ένα φθηνό retail game.

Keywords
Τυχαία Θέματα