Magic 2015: Duels of the Planeswalkers

Κυκλοφορεί σήμερα. Ετοιμάστε τα decks σας!

Το ψηφιακό card game Magic 2015 – Duels of the Planeswalkers κυκλοφορεί από σήμερα, όπως ανακοίνωσε η Wizards of the Coast.

To Magic 2015 είναι ένα card game που για όσους δεν το γνωρίζουν έχει πολλά κοινά με το hearthstone αν και το πρώτο υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και έχει πάρα

πολλούς θαυμαστές ανα τον κόσμο. Κυκλοφορεί σαν video game κάθε χρόνο πλέον και κάθε χρονιά μας προσφέρει βελτιώσεις και νέες κάρτες.

Η φετινή έκδοση έχει να κάνει με τον Garruk Wildspeaker, ο οποίος κυνηγάει άλλους Planeswalkers, συμπεριλαμβανομένου και σας. Νέα χαρακτηριστικά είναι η ικανότητα να προσθέσετε κάρτες που βρίσκετε σε boosters σε οποιοδήποτε deck θέλετε, μαζί με μια πιο κοντινή σχέση με το αυθεντικό card game.

{youtube}GsYN6bOX-BQ|500|300{/youtube}


Το Magic 2015 κυκλοφορεί σήμερα 16 Ιουλίου 2014 για PC μέσω του Steam, για Xbox 360, Amazon Kindle και Android μέσω του Google Play. Η έκδοση για Xbox One θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Εντύπωση κάνει το γεγονός πως φέτος δεν υπάρχουν σχέδια κυκλοφορίας του Magic 2015 για την κονσόλα της Sony.

Πείτε μας τη πιστεύετε για το Magic 2015 και γενικά για το Magic the Gathering στο ανάλογο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα