Τρεις κωδικοί αντί του ενός για την Beta του Destiny.

Δημιουργήστε την ομάδα σας.

Αν και η beta του Destiny δεν θα ξεκινήσει μέχρι τις 17 Ιουλίου για το PlayStation και μέχρι τις 23 Ιουλίου για το Xbox, πολλοί χρήστες είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα download keys τους από το site εγγραφής της Beta

για το Destiny. Μόλις όμως έγινε αυτό υπήρξε μια έκπληξη όσον αφορά τους Beta κωδικούς. Κάθε ένας από αυτούς είχε μαζί του τρία download keys με σκοπό να υπάρχει η δυνατότητα να προσκαλέσετε μαζί σας δύο φίλους που δεν έχουν κάνει pre-order ή δεν έχουν πρώιμη πρόσβαση στο παιχνίδι.

Η Bungie σημείωσε πως αυτό σημαίνει ότι θα έχετε «Αρκετά για να σχηματίσετε μια ομάδα κρούσης στην κονσόλα της επιλογής σας». Το σημαντικό στοιχείο στο οποίο πρέπει να δώσετε προσοχή είναι ότι για την Ευρώπη, όσοι από εσάς έχετε PlayStation 4 δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε ακόμα τους κωδικούς σας, αλλά η Bungie διαβεβαίωσε το region για το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να διεκδικήσετε τους κωδικούς σας πριν την αρχική έναρξη για το PlayStation στις 17.

Βέβαια είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι κωδικοί σας δεν έχουν ακόμα τόσο μεγάλη σημασία τουλάχιστον όχι μέχρι η Beta να κυκλοφορήσει στην αντίστοιχη πλατφόρμα σας και να σας σταλεί το απαραίτητο e-mail. Επιπλέον θα είστε σε θέση να ελέγχετε για τα παραπάνω στο site εγγραφής της Beta, όταν θα έχετε κάνει log-in. Τέλος έχετε λίγο χρόνο μπροστά σας, οπότε σκεφτείτε καλά ποιους δύο φίλους σας θα διαλέξετε για να πολεμήσετε μαζί τους.

Διαβάστε το Destiny preview από την Alpha έκδοσή καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τις συλλεκτικές εκδόσεις. Επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε και στην συζήτηση του Destiny στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα