H Ubisoft μιλάει για τις next-gen κονσόλες

Ο διευθύνων σύμβουλος Yves Guillemot σχολιάζει τις τιμές και την πολιτική μεταχειρισμένων.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Yves Guillemot, διευθύνοντος συμβούλου της Ubisoft στο Gamesindustry, "Οι τιμές των PS4 και Xbox One είναι απολύτως λογικές καθώς το hardware το οποίο προσφέρουν στην αγορά

είναι ότι πιο κορυφαίο υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο των games". Σημείωση: Το PlayStation 4 θα κοστίζει 399 ευρώ και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και το Xbox One 499 ευρώ και θα μας έρθει τον Νοέμβριο.

Ο Guillemot Χαρακτήρισε τις δύο next-gen κονσόλες "Εκπληκτικές που σύμφωνα με αυτά που προσφέρουν είναι μια καλή συμφωνία για τον πελάτη". Ακόμη, ο CEO της Ubisoft σχολίασε την κίνηση της Microsoft να αποσύρει τις χρεώσεις των μεταχειρισμένων αλλά και την ακύρωση της υποχρέωσης των κατόχων Xbox One να συνδέονται online έστω μία φορά ανά 24 ώρες λέγοντας ότι "Αυτή ήταν μια πετυχημένη απόφαση της Microsoft καθώς μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έδειξε να κατανοεί τις απόψεις των πελατών". Τέλος δήλωσε την ικανοποίησή του για την επιτυχία που έχουν γνωρίσει μέχρι στιγμής τα Call of Juarez: Gunslinger και Far Cry 3: Blood Dragon. Το δεύτερο μάλιστα σε δύο μήνες κυκλοφορίας έχει πουλήσει παραπάνω από 500.000 αντίτυπα.

Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις των μεταχειρισμένων από την Microsoft και την Sony όπως τις κατέγραψε το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα