Killer is Dead: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αναβολή λίγων ημερών στα PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/6/13] Σε περίπου δύο μήνες θα μπορείτε να πιάσετε στα χέρια σας το νέο πόνημα της Grasshoper Manufacter, της εταιρίας που τον περασμένο χρόνο μας έφερε έναν ακόμα ''παρανοϊκό'' τίτλο με το Lollipop Chainsaw. Το Killer is Dead θα αποτελεί ένα Hack 'n' slash παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα μία μίξη μεταξύ της ασταμάτητης δράσης του Lollipop Chainsaw και του σκοτεινού Killer7, που δημιουργήθηκε επίσης από την

Grasshoper.

Το Killer is Dead θα διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον όπου θα αναλαμβάνετε το ρόλο του εκτελεστή ονόματι Mondo Zappa. Σε παρόμοιο μοτίβο με αυτό του No More Heroes θα παίρνετε συμβόλαια εκτέλεσης από την εταιρία Bryan Execution Firm, τα οποία θα σας υποδεικνύουν διάφορους επικίνδυνους εγκληματίες ως στόχους προς εξόντωση. Το κύριο όπλο του Zappa θα είναι το σπαθί του ενώ το αριστερό του -βιονικό- χέρι θα μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα ''εργαλεία'', όπως πυροβόλα όπλα, τρυπάνια κτλ. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση του Killer is Dead μέσω του τρέιλερ (φυσικά... ακατάλληλο για ηλικίες κάτω των 18).

{youtube}Cc8qLQGbLzE|400|300{/youtube}

Το Killer is Dead αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PS3 και Xbox 360.

Εν τω μεταξύ μπορείτε να διαβάσετε το review του Lollipop Chainsaw από το GameWorld.

[UPDATE: 1/8/13] H εταιρεία ανάπτυξης Grasshopper Manufacture κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το παιχνίδι δράσης Killer Is Dead.

Αν και το συγκεκριμένο βίντεο βρίσκεται στην ιαπωνική γλώσσα εντούτοις μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αναφέρεται κυρίως σε διάφορες στιγμές του πρωταγωνιστή Mondo Zappa ο οποίος ειδικεύεται στις… εκτελέσεις. Επιπλέον το τρέιλερ περιέχει και ορισμένες σκηνές με τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσετε έχοντας τον ρόλο του Zappa. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}QTM-J8rXRB4|500|300{/youtube}

Το Killer is Dead θα διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον όπου θα αναλαμβάνετε την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου που έχουν ως στόχους διάφορους επικίνδυνους εγκληματίες. Το κύριο όπλο του Zappa θα είναι το σπαθί του ενώ το αριστερό του -βιονικό- χέρι θα μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα "εργαλεία", όπως πυροβόλα όπλα, τρυπάνια κτλ.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PS3 και Xbox 360.

[UPDATE 13/8/13] To Killer is Dead αποτελεί την επερχόμενη δημιουργία του ιδιόρρυθμου developer Suda 51 και αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται για την anime αισθητική της. Με βάση τα δεδομένα αυτά θα περίμενε κανείς πως αν μη τι άλλο η νέα πρόταση της Grasshopper Manufacture θα σημείωνε επιτυχία στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Παρόλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του Videogamer το Killer is Dead απέτυχε να προκαλέσει αίσθηση στην Ιαπωνία πουλώντας μόλις 17.709 αντίτυπα στο PS3 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Να θυμίσουμε ότι το Killer is Dead διατέθηκε στην Ιαπωνία την 1η Αυγούστου.

{youtube}yEY_W05iQ6s|500|300{/youtube}

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η προηγούμενη δημιουργία του Suda 51, το Lollipop Chainsaw, στο ίδιο διάστημα είχε πουλήσει 53.347 αντίτυπα στο PS3 και 14.222 αντίτυπα στο Xbox 360. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα το Killer is Dead πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρει σημαντική απήχηση στην Δύση, παρά το γεγονός ότι την έκδοσή του την έχει αναλάβει η Deep Silver, που αν μη τι άλλο είναι ένας αρκετά μεγάλος publisher.

[UPDATE 2: 17/2/14] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Deep Silver το Killer is Dead θα διατεθεί στα PC στις 9 Μαΐου.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}lz0TE55QfEg|500|300{/youtube}

To Killer is Dead - Nightmare Edition θα διατεθεί τόσο σε ψηφιακή, όσο και σε retail έκδοση και θα κοστίζει £19.99 (περίπου 24 ευρώ). Αξίζει να σημειωθεί ότι η PC έκδοση θα περιλαμβάνει ένα νέο mode ονόματι Nightmare, στο οποίο θα μπορείτε να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς σας μόνο με τρεις συγκεκριμένους τρόπους (Adrenaline Burst, Dodge Burst και Headshots). Επιπροσθέτως, στη Nightmare Edition θα συμπεριλαμβάνεται κανονικά και το Smooth Operator pack, το οποίο διατίθετο ως DLC στις κονσόλες.

To Killer is Dead κυκλοφορεί από τις 30 Αυγούστου 2013 για PS3 και Xbox 360, ενώ θα διατεθεί στα PC στις 9 Μαΐου.

[UPDATE 3: 7/5/14] Το Killer is Dead θα διατεθεί τελικά στις 23 Μαϊου, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα