Grave

Ένα σουρεαλιστικό survival horror game για PC, Xbox One, Mac και Linux. Διαθέσιμο για κατέβασμα το demo.

Το Grave είναι ένα indie first-person survival

horror game που αναπτύσσεται από την Broken Windows Studios. Όπως ανακοίνωσε η προγραμματιστική εταιρεία, πέρα από τα PC, Mac και Linux, θα κυκλοφορήσει και για το Xbox One μέσω του προγράμματος ID@Xbox.

Στο Grave ξυπνάτε σε μια έρημο η οποία αρχικά είναι άδεια, αλλά αργότερα θα συναντήσετε και άλλους ανθρώπους, ο λόγος της παρουσίας των οποίων θα σας είναι ένα μυστήριο, όπως και ο τρόπος που βρεθήκατε σε αυτό το μέρος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προσπαθείτε να μαζέψετε εφόδια που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ζωντανοί αφού στο σκοτάδι παραμονεύουν διάφορα τρομακτικά τέρατα. Η μόνη σας άμυνα ενάντιά τους θα είναι το φως και τα διάφορα αντικείμενα που θα το "παράγουν", όπως για παράδειγμα τα σπίρτα και τα καύσιμα για να ανάβετε φωτιά. Όταν πέφτει ο ήλιος έχετε δύο επιλογές, είτε να συνεχίσετε την εξερεύνηση, είτε να αμπαρωθείτε σε ένα ασφαλές μέρος και να περιμένετε να ξημερώσει.

{youtube}ylzlUkkxpx4|500|300{/youtube}

Ο κόσμος του παιχνιδιού θα αλλάζει και θα δημιουργείται τυχαία μπροστά σας, οπότε κάθε φορά που θα παίζετε θα απολαμβάνετε μια διαφορετική εμπειρία και μια παραλλαγμένη ιστορία, σύμφωνα με την Broken Windows Studios. Στο δρόμο σας θα συναντήσετε περίεργα μέρη και αντικείμενα που κανονικά δε θα είχαν θέση στο τοπίο, όπως για παράδειγμα μια τηλεόραση σε λειτουργία στη μέση του πουθενά. Τα γραφικά του Grave διακατέχονται από τον σουρεαλισμό και είναι εμπνευσμένα από τα έργα του Ισπανού ζωγράφου Salvador Dali, ενώ υποστηρίζει ήδη το την συσκευή εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift.

Μπροστά σας επίσης θα συναντήσετε διάφορους περίεργους και τρομακτικούς εχθρούς. Θα είστε πάντα ευάλωτοι σε επιθέσεις, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία και τα εργαλεία που θα βρίσκετε με στρατηγική ώστε να... βγάλετε την νύχτα. Όλα τα αντικείμενα θα παράγονται τυχαία ώστε κάθε εμπειρία σας να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Το Grave αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 για PC, Mac, Linux και Xbox One. Αυτή την στιγμή "τρέχει" η καμπάνια του στο Kickstarter. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το survival horror game της Broken Windows Studios, μπορείτε να κατεβάσετε το demo του παιχνιδιού για την έκδοση των PC.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld