Πρόγραμμα ανταλλαγής στα Seven Spots

Δώστε τα παλιά games και τις κονσόλες σας και αγοράστε νέα!

Τα Seven Spots, ανακοινώνουν ότι από σήμερα μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας, να πουλήσετε τα παλιά σας games και τις κονσόλες και να αγοράσετε νέα προϊόντα. Παράλληλα, ενημερώνουν ότι διαθέτουν smartphones

και tablets στα καταστήματά τους.

Η εταιρεία Seven Spot υλοποιεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα ανταλλαγής για παλιά games και κονσόλες. Μέσω του προγράμματος «Ανταλλαγή» μπορείτε να φέρετε σε ένα οποιοδήποτε από τα 80 Seven Spots τα παλιά games και τις κονσόλες σας, να μάθετε την αξία τους και να τα ανταλλάξετε με νέα games και κονσόλες ή με smartphones, tablets και άλλα προϊόντα τεχνολογίας. Το τελευταίο ισχύει τις τελευταίες ημέρες, καθώς στα ράφια των Seven Spots, πέρα από την μεγαλύτερη και πληρέστερη ταινιοθήκη της αγοράς, παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν smartphones, tablets, gadgets και λοιπά αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές, δείγμα του ότι γίνεται πλέον μια ακόμη μεγαλύτερη στροφή προς την τεχνολογία.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής ισχύει για όλα τα games και για όλα τα format και οποιαδήποτε κονσόλα της τελευταίας τετραετίας. Η αξιολόγηση για την αγορά γίνεται από τον υπεύθυνο του καταστήματος και δεν υπάρχει κανένα όριο στην έκπτωση που μπορεί να κερδίσει ο καταναλωτής που συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ μπορεί να αποκτήσει ένα καινούργιο video game ή όποιο άλλο προϊόν επιθυμεί ακόμη και δωρεάν, πάντα εφόσον καλύπτεται το ποσό (χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να πληρώσει χρήματα για διαφορά).

Τα Seven Spots είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας, που έχουν ήδη προσφέρει πολλά στους gamers, όπως ένα PlayStation 4 στο διαγωνισμό Game of the Year 2013 του GameWorld.gr και πολλούς ακόμη διαγωνισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site Sevenspots.gr και την αντίστοιχη Facebook Page.

Keywords
Τυχαία Θέματα