Press Start: Ποια games θα θέλατε να γίνουν MMO;

Η άνοδος των F2P ανοίγει τον δρόμο.

Τα MMORPG είναι διαχρονικά ένα από τα αγαπημένα genre ανάμεσα στους gamers και όχι άδικα. Στην πλειοψηφία τους προσφέρουν πολύ και εθιστικό περιεχόμενο που μπορεί να σε κρατήσει για αρκετούς μήνες ή ακόμα και χρόνια. Ειδικότερα με την ραγδαία άνοδο των Free-to-Play, τα MMORPG έχουν ίσως την καλύτερη αναλογία value for money, αφού δαπανώντας λίγα ή και καθόλου χρήματα, μπορείς να απολαύσεις το μεγαλύτερο μέρος του content τους. Είναι επίσης

ένα είδος που καλύπτει τόσο το competitive community μέσω του PvP, όσο και τους hardcore PvEers μέσω των dungeons και των raids.

Στο παρελθόν, πολλές γνωστές και επιτυχημένες σειρές έχουν στραφεί στην λύση ενός MMORPG. Μεταξύ αυτών είναι τα World of Warcraft, Final Fantasy, Dungeons &Dragons, Neverwinter, Star Wars και The Elder Scrolls. Βλέποντας ότι ακόμα και τα Racing προσεγγίζουν πλέον τον όρο "ΜΜΟ" ολοένα και περισσότερο (The Crew, Forza Horizon 2), είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε καθαρά singleplayer games να κυκλοφορούν ως ένα MMO.

Προσωπικά θα ήθελα να δω ένα MMO βασισμένο στο σύμπαν του Halo, ίσως στα πρότυπα του PlanetSide 2 ή του FireFall. Ενδιαφέρον θα είχε επίσης και ένα MMORPG στον κόσμο των The Legend of Zelda και Saints Row, ενώ δε θα έλεγα όχι σε ένα Survival Horror MMO βασισμένο στα Resident Evil ή στα Silent Hill.

Εσείς ποια games θα θέλατε να γίνουν MMO; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα