Διαγωνισμός: Diablo 3: Ultimate Evil Edition

5 αντίτυπα για PS4, PS3 και Xbox One θα γίνουν δικά σας!

Η IGE και το GameWorld.gr σας προσφέρουν έναν ακόμη διαγωνισμό, αυτή τη φορά για το Diablo 3: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition.

Το δημοφιλές RPG

της Blizzard έκανε δυναμική είσοδο στις κονσόλες αυτή την εβδομάδα κι εμείς χαρίζουμε πέντε αντίτυπα στους φίλους του GameWorld.gr. 2 θα δοθούν για PS4, 2 για PS3 και 1 για Xbox One.

Για να αποκτήσετε το νέο Diablo 3 στην κονσόλα σας, κάντε Like στην είδηση του διαγωνισμού κι ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

Βήμα 1ο: Συμμετοχή στο Forum
Για την συμμετοχή σας απαιτούνται πέντε μηνύματα στο νέο Forum του GameWorld.gr που εγκαινιάζεται από σήμερα! Τα μηνύματα αυτά υπολογίζονται από τις πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 22/8, μέχρι και την Παρασκευή 29/8. Τα μηνύματα είναι απαραίτητα για την συμμετοχή σας και δεν θα πρέπει να είναι spam (2-3 λέξεις).

Βήμα 2ο: Δήλωση του format
Αν έχετε PS4, PS3 ή Xbox One τότε μπείτε στην ομάδα του Diablo 3 και γράψτε απλά την λέξη "PS4", "PS3" ή Xbox One για να κερδίσετε το ανάλογο αντίτυπο.

Πως γίνεται η κλήρωση
- Κλήρωση για level 6 members: Η πρώτη κλήρωση θα αφορά τους αναγνώστες του GameWorld.gr που έχουν συμπληρώσει Level 6 στο προφίλ τους. Θα κληρωθεί ένα αντίτυπο για PS4 και ένα για PS3.

- Κλήρωση για όλους: Η δεύτερη κλήρωση θα αφορά όλα τα μέλη του GameWorld.gr (συμπεριλαμβανομένων και όσων συμμετείχαν στην προηγούμενη κλήρωση και δεν κέρδισαν). Σε αυτή θα κληρωθούν ένα αντίτυπο για PS4, ένα για Xbox One και ένα για PS3.

Δείτε τα User Levels και πως μπορείτε να αποκτήσετε xp για το προφίλ σας.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι μετά την κίνηση του GameWorld για τους Users του μήνα, κάθε διαγωνισμός θα αφορά τα ενεργά μέλη που μας στηρίζετε καθημερινά με την παρουσία σας.

Διαβάστε το review του Diablo 3: Reaper of Souls κι αναμείνατε το αντίστοιχο του Παντελή Δασκαλέλου για την Ultimate Evil Edition στο Xbox One.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα