GameWorld: Community update 2013

Μεγάλες αλλαγές στο Community του GameWorld!

Σήμερα στο GW πραγματοποιήσαμε μία αναβάθμιση στο Community, το οποίο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μας browsing sto site.

Όπως ήδη γνωρίζετε, στο μενού Community μπορείτε να απολαύσετε τις Social Network

δυνατότητες του GameWorld, οι οποίες περιλαμβάνουν την δυνατότητα προσθήκης φίλου, χρήσης του τοίχου (wall), δημιουργία ή ένταξη σε ομάδες (groups), προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο στο προφίλ σας και στις ομάδες αυτές, δημιουργία event και φυσικά τα περίφημα user levels, με τα οποία κερδίζετε πόντους εμπειρίας (xp) και ανεβάζετε level το προφίλ σας. Η μετατροπή μας σε ένα πλήρες social network με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κάτι που έγινε το καλοκαίρι του 2012 για πρώτη φορά σε ελληνικό game site.

Πλέον αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε την εμφάνιση του Community αλλά και την λειτουργικότητά του για να κάνουμε την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη.

Οι αλλαγές στις οποίες προχωρήσαμε είναι οι εξής:
- Αλλαγή του user interface
- Cover photo: Αλλάξτε το background του προφίλ σας ή του group που δημιουργήσατε, ακριβώς όπως στο Facebook.
- Βρείτε/Προσκαλέστε φίλους: Ένα νέο μενού όπου μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας ή να βρείτε νέους φίλους από τα Friend Suggestions που προστίθενται για πρώτη φορά.
- Add Friend: Όταν στέλνετε πρόσκληση φίλου σε κάποιον τότε το "Add Friend" αλλάζει σε "Pending Friend Request" ώστε να γνωρίζετε ότι εκκρεμεί αίτημα φιλίας.

Όλες αυτές οι αλλαγές είναι μόνο η αρχή. Γνωρίζουμε ότι το βασικότερο θέμα του site μας είναι το μεγάλο upgrade που ετοιμάζουμε στον τομέα των Reviews και που έχει καθυστερήσει λόγω του υψηλού κόστους. Για τον σκοπό αυτό αποφασίσαμε το τελευταίο διάστημα να δώσουμε μεγάλη βάση στο κανάλι του GameWorld στο YouTube με σκοπό να έχουμε κάποια επιπλέον έσοδα. Έχουμε δρομολογήσει λοιπόν το upgrade των reviews ως τον μεγάλο μας στόχο και να είστε βέβαιοι ότι παρά την καθυστέρηση, η υπομονή θα σας ανταμείψει.

Όλα αυτά φυσικά με την υποστήριξη της QHoster η οποία όπως θα έχετε διαπιστώσει μας παρέχει τους ταχύτατους servers που είχαμε δει ποτέ!

League of Legends - 5vs5
Για να γιορτάσουμε το γεγονός αυτό, οι συντάκτες του GameWorld θα βρεθούμε live την Κυριακή στις 21:00 για να παίξουμε μαζί σας League of Legends σε 5vs5 αγώνες! Θα μοιράσουμε PC games για δωράκια σε όσες ομάδες μας κερδίσουν (έχουμε 3/3 ήττες γιατί έχετε σαρώσει τα ranks όλοι σας οπότε το πιθανότερο είναι να χάσουμε και τέταρτη φορά, ωστόσο θα το παλέψουμε).

Δείτε το match live: Ο αγώνας θα προβληθεί live στο πρώτο μας live YouTube event: Youtube.com/GameWorld.gr.
Ημέρα/Ώρα: Κυριακή στις 21:00.
Voice Chat: Την ώρα του αγώνα έλάτε στο Mumble Voice Chat για να συννενοηθείτε μαζί μας live πως θα παίξετε αντίπαλοι αλλά και για να σχολιάσετε τον αγώνα μαζί με τους άλλους αναγνώστες του GameWorld.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα να παίξουμε και άλλα games μέσω Steam. Αυτή την Κυριακή στις 9 το βράδυ η βραδιά θα είναι...ατελείωτη!

Προς το παρόν σας αφήνουμε να απολαύσετε το Community update του GameWorld Περιμένουμε τα σχόλιά σας σε αυτό το topic του forum.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα