Football Manager 2014: Pre-order και πρόσβαση στη beta

Προπαραγγελία με 5 ευρώ και άμεση πρόσβαση στο beta.

Το Football Manager 2014 είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά. Επίσης περιέχει μέσα πλήρη δικαιώματα στην Ελληνική Super League και Football League. Οι υπόλοιπες κατηγορίες μπορούν να προστεθούν μέσω του ανάλογου editor.

Το δημιούργημα της Sports

Interactive θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC, Mac & Linux στις 31 Οκτωβρίου. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχουν κουτιά στα μεγάλα καταστήματα που πωλούνται σαν bonus προ-παραγγελίας και μπορείτε να τα αποκτήσετε με 5€ (τα οποία είναι η προκαταβολή σας για το Football Manager 2014, θα αφαιρεθούν δηλαδή από το τελικό ποσό). Τα κουτιά αυτά περιέχουν κουπόνι με μοναδικό κωδικό για πρόσβαση στη Beta έκδοση του παιχνιδιού (ή οποία θα δουλεύει από σήμερα) και οδηγίες εγκατάστασης. Η επίσημη προτεινόμενη λιανική του Football Manager 2014 PC, Mac & Linux στην Ελλάδα είναι 39,99€ αλλά με τη Beta θα μπορείτε να παίξετε δοκιμαστικά από σήμερα με 5€.

Η έκδοση beta θα κλειδώσει λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Τα περιεχόμενα της δεν είναι τελικά, πιθανόν να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα αι η Ελληνική μετάφραση είναι ολοκληρωμένη στο 95% της, αλλά θα έχει ολοκληρωθεί και διορθωθεί πριν τις 31 Οκτωβρίου. Τα saves σας θα μπορείτε να τα κάνετε κανονικά Load στην τελική έκδοση.

Το Football Manager 2014 θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PC (Windows/Linux) και Mac. Αργότερα θα ακολουθήσουν πιθανότατα και οι portable εκδόσεις του.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα