Watch Dogs: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται στις 27 Μαϊου. [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση 15/10/13] Το πολυαναμενόμενο open world Action-Adventure Watch Dogs που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, θα λάβει καθυστέρηση για την Άνοιξη του 2014, σύμφωνα με την Ubisoft!

Είναι μία από τις λίγες φορές που παιχνίδι blockbuster ακυρώνεται ένα μήνα πριν από το λανσάρισμα και μάλιστα την στιγμή που έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για όλα τα format. "Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε ένα next-gen παιχνίδι και γι' αυτό πήραμε την δύσκολη

απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Watch Dogs μέχρι την Άνοιξη του 2014. Δεν θελήσαμε να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα του παιχνιδιού και είδαμε ότι χρειαζόμαστε επιπλέον χρόνο για να το τελειοποιήσουμε με κάθε λεπτομέρεια για να σας προσφέρουμε μια εμπειρία που θα θυμάστε για πολύ καιρό" δήλωσε μεταξύ άλλον η Ubisoft.

{youtube}FcMRkyoHKeA|500|300{/youtube}

Η γαλλική εταιρεία μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας στο Internet αλλά και στα events της. Απευθύνει μάλιστα πρόσκληση σε όλους στο event της που θα γίνει στο Σικάγο την ερχόμενη Άνοιξη, με αφορμή την κυκλοφορία του Watch Dogs.

[UPDATE: 5/2/14] Σύμφωνα με τα καταστήματα Fnac της Πορτογαλίας, το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου. H Ubisoft δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη θέση.

Το Watch Dogs αναμένεται για PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 10/2/14] Παρά τις φήμες που ήθελαν την ακύρωση του Watch Dogs για το Wii U, η Ubisoft αποκάλυψε σήμερα ότι το πολυαναμενόμενο Action-Adventure θα κυκλοφορήσει κανονικά για την κονσόλα της Nintendo. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Υves Guillemot, τον πρόεδρο της Ubisoft, η διάθεσή της θα γίνει κάποια στιγμή μέλλον. Για την ώρα πάντως δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες, οπότε είναι άγνωστο πόση ακριβώς υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι κάτοχοι του Wii U. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν ο Jonathan Marin, creative director του Watch Dogs είχε δηλώσει στο IGN ότι η Wii U έκδοση θα είναι ανώτερη από τις αντίστοιχες για PS3 και Xbox 360.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Watch Dogs στα υπόλοιπα format επίσης δεν υπάρχει κάποια νέα επίσημη ανακοίνωση. Εντούτοις, σε ένα πρόσφατο συνέδριο της Ubisoft που έγινε για να συζητηθούν τα κέρδη της εταιρείας στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, επιβεβαιώθηκε ότι η επερχόμενη δημιουργία της Ubisoft Montreal θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

[UPDATE: 6/3/14] Το πολυαναμενόμενο Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαίου. Η Ubisoft πριν από λίγη ώρα ανέβασε το βίντεο αυτό στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

{youtube}NuAbH8Z8iwk|500|300{/youtube}

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαίου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360. Η έκδοση για το Wii U αναμένεται μέσα στο 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα