Διαθέσιμος και πάλι ο ρόλος του Christian Grey

Μετά την οικειοθελής παραίτηση του Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim) από το ρόλο, η θέση του πολυσυζητημένου αντρικού χαρακτήρα είναι και πάλι κενή. Οι λόγοι της παραίτησης του ηθοποιού είναι ακόμα θολοί και ευρείας γκάμας, απο το ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των γυρισμάτων εξαιτίας του ρόλου του και στην σειρά Sons of Anarchy, μέχρι το ότι δεν άντεξε τα κακεντρεχή σχόλια των φάν απο όλο τον κόσμο, οι οποίοι δεν έβλεπαν στο πρόσωπό του τον πολυπόθητο

και μυστήριο Mr. Grey.

Όποια περίπτωση και να ισχύει το αποτέλεσμα είναι ένα. Η θέση άδειασε και οι λίστες με τους καλογυμνασμένους γοητευτικούς άντρες που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν ξεπέρασαν σε αριθμό και τα αντίτυπα του ίδιου του βιβλίου (που λέει ο λόγος!) Οπότε δεν μένει να κάνουμε τίποτε άλλο απο το να σας παρουσιάσουμε κάποιους απο αυτούς που προτείνουν οι φανς.

1. Henry Cavill.

Γνωστός και απο το ρόλο του στην ταινία Man of Steel ο Henry εχει εντυπωσιασει το γυναικείο κοινό με το όμορφο παρουσιαστικό και το αν μη τι άλλο γυμνασμένο σώμα του. Αποτελεί μία απο τις αρκετά ταιριαστές επιλογές.

2. Μatt Bomer

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει διχάσει το κοινό. Απο τις πιο πολυσυζητημένες επιλογές, ο openly gay ηθοποιός είναι τόσο αγαπητός που για χάρη του μαζεύτηκαν 40.000 υπογραφές παγκοσμίως, προκειμένου να δηλώσουν οτι τον θέλουν για Christian.

3. Brant Daugherty

Γνωστός απο το Pretty Little Liars και απο τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars. Προσωπικά πιστεύω οτι ειναι απο τις καλύτερες επιλογές.

4. Kit Harington

Δεν χρειάζεται να πώ πολλά για τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Είναι ο αγαπημένος μας man of the Nights Watch απο την γνωστη σειρά Game of thrones. Δεν θα μας πείραζε να τον δούμε να χειρίζεται ένα δερμάτινο μαστίγιο.

5. Stephen Amell

Ο Amell ειναι ανερχόμενος ηθοποιός, ο οποίος μας δείχνει τις υποκριτικές του ικανότητες (και τους καλοφτιαγμένους κοιλιακούς του γκουχ γκουχ!) στην σειρά του CW, Arrow, η οποία ξεκίνησε πέρυσι και φέτος συνεχίζετε στη δεύτερη σεζόν.

6. Liam Hemsworth

Απο τη γνωστή οικογένεια των Hemsworth, ο αδερφός του τηλεοπτικού Thor των Avengers, γνωστός και απο το ρόλο του στην ταινία Αγώνες Πείνας, έρχεται να κλείσει την παρουσίασή μας. (Ομορφόσογο όμως έτσι; )

Πολλοί είναι αυτοί που οι φανς θα ήθελαν για να ενσαρκώσουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε οτι σε μια μεταφορά ενός βιβλίου στο τηλεοπτικό πανί, δεν μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Πάντα η φαντασία μας φτιαχνει τα πράγματα έτσι όπως θέλουμε εμείς. Και μάλλον αποδείχτηκε δύσκολη δουλειά η ανεύρεση του ιδανικού Κυρίου Γκρέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα