Epoch: Return

Η καμπάνια στο Kickstarter σταμάτησε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/3/14] Ένα ενδιαφέρον indie game μόλις ξεκίνησε καμπάνια στο Kickstarter.

Ονομάζεται Epoch: Return, αναπτύσσεται από την Innate Games κι έχει ως βασικό game designer τον Nathan Moller, cinematic designer ο οποίος δούλεψε στην BioWare για τα Mass Effect

1 και 2, καθώς επίσης και στην Electronic Arts στα Dragon Age: Origins και Star Wars: The Old Republic.

Το Epoc: Return θα στοχεύσει στις εξερευνήσεις του διαστήματος, σε ύφος που θα μοιάζει αρκετά με το Mass Effect, παρότι δεν διευκρινίστηκε αν θα υπάρξουν RPG στοιχεία.

Το ποσό που ζητείται στο προφίλ που έχει ανοιχτεί στο Kickstarter είναι 150.000 δολάρια, κάτι που θα γίνει απ' ότι φαίνεται εύκολα αφού έχουν ήδη συγκεντρωθεί τα 20.000 δολάρια σε λιγότερο από 24 ώρες! Με 5 δολάρια λαμβάνετε online art book, με 10 το original soundtrack (σε online μορφή), με 20 δολάρια το παιχνίδι, ενώ στα 100 δολάρια ξεκινούν τα υλικά δώρα, αρχής γενομένης από ένα t-shirt. Στις προσφορές των backers δεν συμπεριλαμβάνεται κάποια retail ή Collector's Edition.

Όπως δήλωσε ο Moller, το Mass Effect είχε 25 ώρες cinematics και 24 ώρες διαλόγους. Ελπίζουμε λοιπόν μια αντίστοιχη εμπειρία να μεταφερθεί και εδώ, για τους λάτρεις των sci-fi σεναρίων και των...διαλόγων με εξωγήινες μορφές. Βασικοί πρωταγωνιστές θα είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που θα κυνηγά θησαυρούς σε πλανήτες. Θα μπορείτε να προσεδαφιστείτε σε αυτούς και να οδηγήσετε το όχημά σας (Mako).

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι δεν θα υπάρχουν objectives αλλά θα πρέπει να εξερευνήσετε τους πλανήτες και να ανακαλύψετε μόνοι σας τι κρύβουν. Δεν διευκρινίστηκε επίσης τι θα ισχύσει με το σύστημα δράσης και πόση βάση θα δοθεί στη δράση του παιχνιδιού.

[UPDATE: 18/3/14] Η online καμπάνια του Epoch: Return στο Kickstarter διεκόπη. Μέσα σε πέντε ημέρες οι developers είχαν συγκεντρώσει 26.158 από τα 150.000 δολάρια που απαιτούνταν αλλά καθότι ο ρυθμός αύξησης του ποσού δεν ήταν ο επιθυμητός, αποφάσισαν να αποσύρουν την καμπάνια. Στόχος του Nathan Moller είναι η ομάδα του "ξαναπαρουσιάσει το προϊόν με καλύτερο τρόπο". Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε κάποια στιγμή στο μέλλον μια νέα εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter.

Το Epoch: Return αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld