Boys + Noise @ i-TECH4u

Διάβασε τη συνέντευξη.

Τρία νέα παιδιά έκαναν δυναμική εμφάνιση πέρσι χάρη στον διαγωνισμό της Amita Motion, και μέσα σε λίγους μόνο μήνες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα δυναμικό κοινό που τους ακολουθεί και κάνει φοβερό «θόρυβο» κάθε φορά που εμφανίζονται. Ας καλωσορίσουμε κι εμείς τον Άρη, τον Βαγγέλη και τον Jimmy, δηλαδή τους Boys + Noise.

Boys + Noise, Άρη, Βαγγέλη & Jimmy, σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της τεχνολογίας μέσω του i-TECH4u. Να ρωτήσω ποια είναι η σχέση σας με την τεχνολογία;

Άρης: Τη σχέση μου με την τεχνολογία θα την χαρακτήριζα ως κανονική. Έχω επαφή με ηλεκτρονικές συσκευές όπως είναι κινητά, υπολογιστές κλπ. χωρίς όμως να είμαι και ειδικός.

Βαγγέλης: Αρκετά καλή θα έλεγα γιατί από μικρός είχα και έχω στενή σχέση μαζί της. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και η κατεύθυνση που έχω επιλέξει στο λύκειο για τις πανελλαδικές που έρχονται.

Jimmy: Η σχέση μου με την τεχνολογία είναι πολύ καλή. Η τεχνολογία είναι πια ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας που πρέπει να το γνωρίζουμε καλά.

Ενημερώνεστε καθόλου για τα τεχνολογικά νέα;

Άρης: Η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσει πολύ να ενημερώνομαι για τα διάφορα τεχνολογικά νέα, γιατί εκτός του ότι είναι ενδιαφέρον, θεωρώ ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι πολύ σημαντική για τη ζωή μας.

Βαγγέλης: Γενικότερα ενημερώνομαι, αλλά αυτήν την περίοδο όχι και τόσο συχνά γιατί δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, σχολείο, τραγούδι, προσπαθώ να τα προλάβω όλα!

Jimmy: Συνέχεια ενημερωνόμαστε για τεχνολογικά νέα, από ιστοσελίδες και περιοδικά.

Όλοι μας σχεδόν μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο χωρίς να χρησιμοποιούμε όλα τα οφέλη. Εσείς έχετε υποκύψει ποτέ;

Άρης: Νομίζω αρκετές φόρες. Αλλά πιστεύω ότι εκεί είναι και η γλύκα. Το να πάρεις κάτι για κάποιο λόγο και αυτό το κάτι να σου προσφέρει και 5-10 πράγματα παραπάνω. Μπορεί να μην τα χρειάζεσαι, αλλά σίγουρα μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με το τι είναι, να τα μάθεις και τελικά να τα χρησιμοποιήσεις!

Βαγγέλης: Πολλές φορές γιατί μου αρέσει η τεχνολογία και η εξέλιξή της όπως και σε όλα τα παιδιά της γενιάς μου.

Jimmy: Πιστεύω πως όλο και κάτι θα έχουμε πάρει μόνο και μόνο επειδή είναι cool! Αλλά προσωπικά, σπάνια θα μου φανεί κάτι άχρηστο από τη στιγμή που είναι τεχνολογικά εξελιγμένο.

Ας μιλήσουμε για μουσική. Πόσο καιρό είστε μαζί σαν σχήμα;

B+N: Από τον Απρίλιο του 2013. Όλα ξεκίνησαν από τον διαγωνισμό της Amita Motion.

Πώς έγινε η όλη προσπάθεια;

B+N: Δηλώσαμε συμμετοχή στο διαγωνισμό της Amita Motion, ξεχωριστά ο καθένας, εκεί γνωριστήκαμε για πρώτη φορά, ήμασταν οι τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι που επέλεξαν οι παραγωγοί μας, οι PLAYMEN, και σχηματίσαμε το band με την ονομασία Boys + Noise όπου τελικά κερδίσαμε και τον διαγωνισμό.

Πώς αισθανθήκατε που ήσασταν οι μεγάλοι νικητές;

B+N: Χαρά, υπηρηφάνεια και 1002 άλλα θετικά συναισθήματα! Το θέλαμε, το προσπαθήσαμε και τελικά με τη βοήθεια του κόσμου έγινε! Ήταν το πιο απίστευτο συναίσθημα που έχουμε νιώσει ποτέ! Όταν το μάθαμε, ο ένας έπαιρνε τηλέφωνο τον άλλον, δεν υπάρχουν λόγια. Πραγματικά ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστήριξαν και μας ανέδειξαν νικητές!!!

Η εμπειρία του πρώτου live μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμου;

B+N: Πολύ άγχος. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι. Με το που ανεβήκαμε στη σκηνή όμως και είδαμε την αγάπη του κόσμου έφυγε κάθε ίχνος άγχους! Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει επί σκηνής!

Το πρώτο κομμάτι που μας παρουσιάσατε ήταν το «Κάνε Κάτι» που ακούστηκε πολύ στα ραδιόφωνα. Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα;

B+N: Θεωρώ ότι ήταν απ’ τα καλύτερα κομμάτια που θα μπορούσαμε να έχουμε για να ξεκινήσουμε την καριέρα μας! Ήταν ένα τέλειο δώρο απ’ τους Playmen, τον Μάριο Ψιμόπουλο και τον Τάσο Βουγιατζή. Ευχαριστούμε πολύ και την εταιρία μας, Panik Records, που ήταν δίπλα μας από το πρώτο αυτό βήμα και μαζί το απογειώσαμε!

Προς τα τέλη του 2013 κυκλοφορήσατε και το δεύτερο single σας με τίτλο «Έχω Εσένα». Πώς ήταν αυτή η δεύτερη προσπάθεια;

B+N: Είναι ήδη αγαπημένο μας κομμάτι! Ήταν από την αρχή. Θέλουμε όσο πάμε να ανεβάσουμε όλο και πιο ψηλά τον πήχη και νομίζω ότι μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε.

Και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε και η κυκλοφορία του EP. Πώς αισθανθήκατε που είδατε την κυκλοφορία σας στα δισκοπωλεία;

B+N: Είναι φανταστικό συναίσθημα! Είναι σαν ένα-ένα απ’ αυτά που ονειρευόμαστε να γίνονται πραγματικότητα. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε πολύ την εταιρία μας, Panik Records, γιατί όλα μας τα σχέδια τα κάνει πραγματικότητα!

Ποια είναι τα επόμενα μουσικά σχέδιά σας;

B+N: Έχουμε πολλά σχέδια που σιγά-σιγά θα υλοποιήσουμε. Συναυλίες σ’ όλη την Ελλάδα, καινούργια τραγούδια, φρέσκιες συνεργασίες.

Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που θα σας ενδιέφερε να συνεργαστείτε είτε δισκογραφικά είτε σε ζωντανές εμφανίσεις;

B+N: Το να συνεργάζεσαι με κάποιον άλλον καλλιτέχνη είναι πάντα μια ωραία πρόταση γιατί βγαίνουν δημιουργικοί συνδυασμοί και αποτελέσματα! Ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις που θα τις ανακοινώνουμε σιγά-σιγά!

Πολλά παιδιά στην ηλικία σας δυσκολεύονται με την κρίση. Τι θα τους λέγατε σαν συμβουλή;

B+N: Να δείξουν υπομονή κι επιμονή. Το αύριο απ’ τους νέους εξαρτάται. Δεν έχουμε παρά να το αλλάξουμε! Οι δυσκολίες δεν θα σταματάνε ποτέ να υπάρχουν και συνήθως αυτοί που τις ξεπερνούν είναι αυτοί που επιμένουν, πιστεύουν στο όνειρό τους και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να το πραγματοποιήσουν.

Που μπορεί να σας βρει κανείς διαδικτυακά;

Στα YouTube: http://youtube.com/user/boysnnoise

Facebook: https://facebook.com/BoysAndNoise

Twitter: @boysandnoiseGR

Instagram: @boysandnoise

iTunes: itunes.apple.com/gr/album/eho-esena-ep/id786648651

Spotify: open.spotify.com/album/0GawemTZk8a7dhThvM8Jkp

LOAD YOUR MP3 PLAYER

Ποια είναι τα πέντε tracks που σύμφωνα με τους Boys + Noise δεν πρέπει να λείπουν από τη μουσική μας συλλογή;

Boys and Noise – Έχω ΕσέναPlaymen feat. Demy – Nothing BetterDemy feat. OGE – Μόνο ΜπροστάBruno Mars – GorillaJustin Timberlake – Mirrors
Keywords
noise, noise, amita motion, νέα, εμφάνιση, amita, ρωτήσω, πανελλαδικες 2012, συμμετοχή, live, single, πήχη, ελλαδα, youtube, http, https, facebook, itunes, apple, mp3, player, demy, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη ειναι ωραια, demy, βγαινουν, βημα, γλυκα, ιχνος, καριερα, κινητα, μουσικη, ονειρο, περιοδικα, τηλεφωνο, τραγουδια, apple, itunes, mp3, youtube, αγαπη, αγχος, απιστευτο, βοηθεια, γινονται, δευτερο, διαστημα, δυναμικο, δωρο, εγινε, εμφάνιση, εξελιξη, ερχονται, εταιρια, εφυγε, τεχνολογια, ζωη, ζωης, ηλικια, υπομονη, υπολογιστες, λυκειο, λογια, λογο, μηνες, παντα, παιδια, παμε, ρωτήσω, σιγουρα, συνεχεια, συμμετοχή, σχεδια, σχολειο, τι ειναι, φοβερο, φορα, χαρα, amita, amita motion, http, https, κομματι, μπροστα, πήχη, σκηνη, single, θετικα
Αναζητήσεις
boys and noise μαραθωνας , boys and noise ston marathona
Τυχαία Θέματα