Τρελά λεφτά! Νέο deal ανάμεσα σε NBA και 2K Sports που ξεπερνάει το 1 δις. Δολάρια!

Είναι γνωστό ότι τα NBA 2K games κάθε χρόνο φιγουράρουν στη λίστα με τα best-sellers. Για αυτό και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να χαλάσει η συνεργασία ανάμεσα στους υπευθύνους του διασημότερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο και στην 2Κ. Σύμφωνα λοιπόν, με έγκριτες πηγές της Wall Street Journal, η Take-Two (στην οποία ανήκει η 2K Sports) προχώρησε πρόσφατα σε ένα νέο deal με

το NBA και το σωματείο των καλαθοσφαιριστών, το οποίο έχει σαν στόχο να επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία για ακόμη 7 χρόνια!

Το εν λόγω deal «κόστισε» 1.1 δισεκατομμύρια δολάρια και ουσιαστικά είναι παραπάνω από τα διπλάσια σε σύγκριση με το ποσό που είχε δαπανήσει η Take-Two για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του NBA πίσω στο 2011. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο λόγος που το ποσό διπλασιάστηκε έχει να κάνει με την ύπαρξη των microtransactions (αν και δεν αρέσει η ύπαρξη τους σε μια μεγάλη μερίδα των gamers), πράγμα που σημαίνει ότι τα κέρδη από την ύπαρξη τους μεγεθύνονται για την Take-Two! Το τελευταίο game της δημοφιλούς και ιστορικής σειράς (2K19) πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια units, ενώ παράλληλα «γέμισε» σημαντικά τα ταμεία της Take-Two μέσω των microtransactions. Υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις της σειράς NBA 2K έχουν ξεπεράσει τα 86 εκατομμύρια units. Είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει παρόμοια συμφωνία ανάμεσα στο NBA και στο αντίπαλο δέος, ΝΒΑ Live, της EA Sports.

The post Τρελά λεφτά! Νέο deal ανάμεσα σε NBA και 2K Sports που ξεπερνάει το 1 δις. Δολάρια! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα