Το launch trailer του Soul Calibur VI είναι εδώ και ετοιμαστείτε για τα πιο «epic» swordfights!

Το Soul Calibur ανήκει στο πάνθεον των πιο ιστορικών gaming franchises που υπάρχουν, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια fans από το 1995 (που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο του gaming ως Soul Edge). Το 6ο game της θρυλικής σειράς κυκλοφόρησε σήμερα (19/10) για Xbox One, PlayStation 4 και PC και φυσικά η

Bandai Namco για να μας βάλει μέσα στο κλίμα για τα καλά, ανέβασε σήμερα το launch trailer! Το Soul Calibur VI ακολουθεί την «παράδοση» των προηγούμενων games της σειράς, εστιάζοντας στις μάχες με όπλα. Ένας από τους καινούργιους μηχανισμούς του gameplay είναι το Reversal Edge, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για μία αρχική άμυνα απέναντι σε μία επίθεση, η οποία στη συνέχεια μετατρέπεται σε μία άμεση απάντηση από τον αμυνόμενο (συνοδεύεται και από ένα slow-motion effect). Όσον αφορά το story και το setting, το Soul Calibur VI μπορεί να θεωρηθεί ένα reboot του πρώτου παιχνιδιού, μεταφέροντας τους παίκτες στον 16ο αιώνα (θα έχει και Geralt of Rivia στο roster οπότε… χαράς ευαγγέλια). Αν μη τι άλλο, οι fans των fighting games θα το «λιώσουν» και το trailer που ακολουθεί είναι βέβαιο ότι θα σας ξεσηκώσει για τα καλά!

The post Το launch trailer του Soul Calibur VI είναι εδώ και ετοιμαστείτε για τα πιο «epic» swordfights! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα