Σημαντική καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Days Gone

Λόγω των πολυάριθμων κυκλοφοριών του Φεβρουαρίου.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία της επόμενης μεγάλης αποκλειστικότητας του PlayStation 4, αφού μόλις πριν λίγα λεπτά η Sony και η Bend Studios ανακοίνωσαν την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Days Gone. Ο τίτλος αναμενόταν

να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, όμως τελικά αυτός θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Απριλίου, περίπου δύο μήνες αργότερα.

Η Bend Studios ήταν απόλυτα ειλικρινής για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης, αφού δήλωσε πως αυτό έγινε λόγω των πολλών κυκλοφοριών που έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2019. Θυμίζουμε πως την ίδια ημέρα με την αρχικά προγραμματισμένη κυκλοφορία του Days Gone, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Anthem, Crackdown 3 και Metro Exodus, ενώ μέσα στον ίδιο μήνα θα γίνουν διαθέσιμα τα Dead or Alive 6, Dirt Rally 2 και Trials Rising. Σύμφωνα με το studio, o επιπλέον χρόνος που θα υπάρξει θα χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση του τίτλου ώστε αυτός να κυκλοφορήσει σε πιο "καλογυαλισμένη" μορφή.

Υπενθυμίζουμε πως το Days Gone είχε αποκαλυφθεί στα πλαίσια της Ε3 2016, ενώ στην έκθεση E3 του 2017, το GameOver είχε την ευκαιρία να το δοκιμάσει. Τον Μάρτιο του 2018 αποκαλύφθηκε πως ο τίτλος τελικά δεν θα κυκλοφορήσει εντός του 2018, όπως ήταν προγραμματισμένο, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους, λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης Ε3, αποκαλύφθηκε η -μέχρι τότε- τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα