Mega Sg, η κονσόλα «όνειρο» για κάθε fan της SEGA και του retro gaming!

Εάν ανήκετε στην ευγενή φυλή των retro gamers, τότε στο άκουσμα της είδησης για μία νέα retro κονσόλας που θα παίζει όλα τα παλιά games του Master System, Game Gear

και του Mega Drive δεν μπορεί παρά να σας ενθουσιάσει! Η Analogue επιχειρεί να φέρει το χθες της Sega στο σήμερα, με το Mega Sg, με μία πραγματικά «unique πρόταση» που ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την μαγευτική εποχή των 8-bit και των 16-bit από την οπτική της Sega.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα reimagining και δεν έχουμε να κάνουμε μία emulation-based κονσόλα, όπου οι χρήστες απλά προσθέτουν το Original cartridge της αρεσκείας τους (μπορούν να επιλέξουν από μία τεράστια library 2180 και πλέον τίτλων για Mega Drive, Game Gear, Master System και πολλών ακόμη μηχανημάτων). Το σημαντικότερο στοιχείο της κονσόλας της Analogue είναι ότι προσφέρει αναλύσεις στα 1080p / 720p και 480p (NTSC ή PAL), ενώ επιπλέον θα διαθέτει ένα ειδικό game controller, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες έχει κάτι από το design των παλιών χειριστηρίων του Mega Drive και του Master System.

Εφόσον όλα πάνε καλά, το Mega Sg θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο του 2019 και αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 190 δολάρια. Κάτι μας λέει ότι οι φανατικοί φίλοι της Sega θα το λατρέψουν!

The post Mega Sg, η κονσόλα «όνειρο» για κάθε fan της SEGA και του retro gaming! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα