Το Street Fighter γίνεται board game και ρίχνει το… Kickstarter!

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα ενός board game που θα ήταν βασισμένο στον κόσμο του Street Fighter; Σίγουρα όχι κι άσχημα… Κάπως έτσι θα σκέφθηκαν και οι υπεύθυνοι της Jasco Games (στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει επιτραπέζιες εκδόσεις των Dragon Ball Z, Mega Man, Buffy the Vampire Slayer

και Cowboy Bepop), για αυτό και αποφάσισαν να σχεδιάσουν ένα επιτραπέζιο που θα είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλές fighting game της Capcom.

Το Street Fighter: The Miniatures Game θα είναι ένα board game που θα επιτρέπει παιχνίδια ανάμεσα από 2 έως 6 παίκτες και θα προσφέρει μία σειρά από διαφορετικά game modes (Versus, Free for All, Team και Boss Modes). Το clue βέβαια θα είναι ότι θα υπάρχουν μία σειρά από collector-sized μινιατούρες των ηρώων του Street Fighter (για αρχή έχουν επιβεβαιωθεί οι Ruy, Chun-Li, Ken, Zangief, Sagat, Vega, Akuma, M. Bison, Guile, Blanka και Honda). Ως είθισται το ενδιαφέρον αυτό project ανέβηκε στο Kickstarter με τους εμπνευστές του να θέτουν ως αρχικό στόχο τα 400.000$. Η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική για την Jasco Games, καθώς μέσα σε λίγες μέρες η board game εκδοχή του ιστορικού fighting game κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 730.000 δολάρια! Με 25 μέρες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη καμπάνια, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε οι δημιουργοί του Street Fighter: The Miniatures Game έχουν ήδη εξασφαλίσει τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους. Εφόσον όλα πάνε καλά, η board game εκδοχή του Street Fighter πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019.

The post Το Street Fighter γίνεται board game και ρίχνει το… Kickstarter! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα