Injustice 2 Legendary Edition – και το τέλειο… γίνεται τελειότερο!

Όσοι είχατε διαβάσει το περσινό review, γνωρίζετε τον ενθουσιασμό από τις εντυπώσεις που μας άφησε το Injustice 2. Δικαιολογημένα βέβαια, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο τεχνικά άρτια fighting games που έχουμε δει. Τώρα, κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μετά, κυκλοφορεί η Legendary Edition, που αποτελεί τη definitive έκδοση του παιχνιδιού, απευθυνόμενη περισσότερο σε αυτούς που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα τον αρχικό τίτλο.

Όπως ίσως καταλάβατε ήδη, αυτή περιλαμβάνει

το βασικό παιχνίδι μαζί με όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ γι’αυτό, και είναι άμεσα διαθέσιμη για PC, PS4 και XboxOne. Φυσικά περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της βασικής έκδοσης, μαζί με όλους τους χαρακτήρες που έχουν διατεθεί ως DLC. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους εξής πρόσθετους:

StarfireSub ZeroDarkseidRed HoodBrainiacBlack MantaRaidenAtomHellboyEnchantressΧελωνονιντζάκια

Θα λάβετε όμως και εναλλακτικά skins για άλλους χαρακτήρες, δηλαδή διαφορετικές παραλλαγές στις ενδυμασίες αλλά και στην φυσική τους εμφάνιση!

Demons (Batman, Superman, Wonder Woman)Gods (Batman, Superman, Wonder Woman)John Stewart (Green Lantern)Power Girl (Supergirl)Reverse Flash (Flash)Black Lightning (Raiden)Grid (Cyborg)

Εκτός από χαρακτήρες και skins, η πλήρης αυτή έκδοση προσφέρει και άλλα ουσιαστικά καλούδια. Αυτά σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέο εξοπλισμό, νέο level cap στο επίπεδο 30, και αντίστοιχα νέα slots για augmentations που απευθύνονται στο ανώτατο επίπεδο 30. Όσον αφορά το ίδιο το gameplay, υπάρχει μία εκτεταμένη έκδοση του tutorial, που λέγεται Learn Hub. Η φυσική έκδοση του Injustice 2 Legendary Edition, περιλαμβάνει στη συσκευασία ένα συλλεκτικό νόμισμα, μία μεταλλική θήκη για το δισκάκι, μία μεταλλική κάρτα για να κατεβάσετε ένα κόμικ, όπως επίσης ένα δώρο 11.000 in-game κρυστάλλων.

Όσο για το ερώτημα αν πρέπει να την αποκτήσετε ή όχι, όπως πάντα δεν τίθεται καν θέμα για τους νέους κατόχους, καθώς αποτελεί την πιο πλήρη και συμφέρουσα έκδοση. Η τιμή της διαμορφώνεται στα 60€, ενώ για να αποκτήσετε τα DLC ξεχωριστά θα χρειαστείτε 40€, όμως αυτή η επιλογή δεν σας προσφέρει τις προσθήκες σχετικά με το level και τον εξοπλισμό. Έτσι ίσως τελικά σας συμφέρει περισσότερο να προτιμήσετε τη Legendary Edition. Τώρα στην περίπτωση που αγοράζατε κάθε DLC όταν κυκλοφορούσε, έχετε ήδη ότι ουσιαστικό έχει να σας δώσει η Legendary Edition, οπότε αν δε σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το νέο level cap, μπορείτε να την παραβλέψετε.

The post Injustice 2 Legendary Edition – και το τέλειο… γίνεται τελειότερο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα