Επίσημο PC cheat mode στο Assassin’s Creed Origins και πλέον… τα πάντα επιτρέπονται!

Εάν σας λείπουν οι εποχές που μπορούσατε να χαβαλεδιάσετε με τα cheats και να φέρετε τα πάνω – κάτω σε ένα game, η Ubisoft σε λίγο καιρό θα σας δώσει τη δυνατότητα να… αλλάξετε τα φώτα στο Assassin’s Creed: Origins! Θέλετε να κάνετε τον Bayek να πετάει σαν τον Neo από πυραμίδα σε πυραμίδα; Θέλετε να προσθέσετε minions που θα σας ακολουθούν στις περιπέτειες σας ή να εκτελείτε τους αντιπάλους σας με ένα θανατηφόρο χτύπημα; Με την ενεργοποίηση

του Animus Control Panel που θα γίνει διαθέσιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε in-game τα πάντα! Με 75 game options που μπορείτε «να πειράξετε» και δεκάδες διαφορετικές παραμέτρους που φέρνουν το παιχνίδι κυριολεκτικά στα μέτρα σας, το Origins μπορεί εύκολα με την ενεργοποίηση του εν λόγω cheat mode να γίνει… αγνώριστο! Όπως έγινε γνωστό, το official cheat mode θα κάνει την εμφάνιση του σε PC για αρχή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε για το εάν θα βρει το δρόμο του και στις κονσόλες (Xbox One και PS4). Πάντως, θα είναι ότι πρέπει για… πειραματισμό!

The post Επίσημο PC cheat mode στο Assassin’s Creed Origins και πλέον… τα πάντα επιτρέπονται! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα