Τα πάντα όλα για το Spider-Man της Insomniac που κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου!

Δε χωράει αμφιβολία ότι ένα από τα πιο hot games για το 2018 είναι το νέο PlayStation-exclusive: Spider-Man της Insomniac, το οποίο όπως έγινε γνωστό πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στις 7 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη. Η Insomniac στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του release date

έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες που αφορούν τη νέα video game περιπέτεια του Spidey!

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει μία Digital Deluxe edition, η οποία θα περιλαμβάνει εκτός από το copy του παιχνιδιού, το post-launch DLC “The City That Never Sleeps”. Το εν λόγω DLC θα προσφέρει 3 νέα chapters, με νέες αποστολές, καινούργιους villains, αλλά και επιπρόσθετες στολές για τον Spidey. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσαν οι developers του παιχνιδιού, το νέο Spider-Man game δεν θα περιλαμβάνει microtransactions, ενώ επιπλέον o αγαπημένος ήρωας της Marvel θα μπορεί να εναλλάσσει μία σειρά από Spider-Man suits, τα οποία όπως στην ομώνυμη ταινία, θα του χαρίζουν και διαφορετικές special abilities. Επιπλέον, από το παιχνίδι δεν θα λείπει και ένα photo mode, ενώ παράλληλα θα τρέχει σε 4K και θα υποστηρίζει HDR στο PlayStation 4 Pro (κάτι που το περιμέναμε), με το frame rate στα 30 FPS.

Εκτός από τα παραπάνω, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού επιβεβαίωσαν και την ύπαρξη μία συλλεκτικής έκδοσης, η οποία θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο από την Digital Deluxe Edition, καθώς επίσης μία ένα αγαλματίδιο του Spidey, ένα Mini Artbook, ένα white spider sticker και φυσικά το The City that Never Sleeps DLC. Δείτε το trailer για το pre-ordering του παιχνιδιού και θα πειστείτε ότι το νέο game της Insomniac ανήκει στα blockbuaster για το 2018!

The post Τα πάντα όλα για το Spider-Man της Insomniac που κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα