Το P.T. (Silent Hills) «ανασταίνεται» με τη μορφή ενός PC fan-made remake!

To P.T. (ή αλλιώς Silent Hills) έχει σίγουρα αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία του gaming, αποτελώντας μία μάλλον μοναδική περίπτωση στα χρονικά. Και αυτό γιατί δεν θα ήταν υπερβολή να το χαρακτηρίσουμε ως το πιο πολυσυζητημένο demo όλων των εποχών (κάτι απολύτως λογικό, αφού έφερε την σφραγίδα του Hideo Kojima). Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε το P.T demo εμφανίστηκε στο PlayStation 4, το 2014 και

αμέσως κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των gamers. Ωστόσο, τελικά δεν είχε την εξέλιξη που όλοι θα ήλπιζαν, καθώς η Konami ύστερα από το διαζύγιο της με τον εμπνευστή του project, Hideo Kojima, έλαβε την απόφαση να το ακυρώσει για πάντα.

Για ένα χρονικό διάστημα (Αύγουστος 2014 μέχρι τον Απρίλιο του 2015), το παιχνίδι μπορούσε κάποιος να το κατεβάσει ως free download μέσω του PlayStation Network. Μετά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, το P.T. εξαφανίστηκε από το PSN, αλλά δεν άργησε να αποκτήσει ένα «cult status» στις τάξεις των gamers. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιχείρησαν να αναδημιουργήσουν το demo για να κρατήσουν τη μνήμη… ζωντανή! Ένας από τους πολλούς modders που σήκωσαν μανίκια είναι και ο SmoggyChips, o οποίος ξεκίνησε ένα project αναδημιουργίας του P.T. σε PC βασισμένο πάνω στην Unreal Engine 4 και μία πρώτη γεύση από την δουλειά του μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί… Από ότι φαίνεται το Silent Hills είναι πολύ «cult» για να πεθάνει!

The post Το P.T. (Silent Hills) «ανασταίνεται» με τη μορφή ενός PC fan-made remake! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα