Περισσότερα δωρεάν οχήματα έρχονται στο GT Sport

Δέκα νέα αυτοκίνητα εισάγονται στον τίτλο την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Polyphony Digital δείχνει ότι τηρεί την υπόσχεσή της και εμπλουτίζει τον τελευταίο τίτλο της, το Gran Turismo Sport, με ακόμη περισσότερα νέα οχήματα. Σύμφωνα με το τελευταία tweet του επικεφαλής της PD, Kazunori Yamauchi, δέκα νέα

οχήματα θα προστεθούν δωρεάν στο Gran Turismo Sport, μέσα από το update που θα κυκλοφορήσει για αυτό. Αν και ο "πατέρας" της σειράς Gran Turismo δεν κατονόμασε τα οχήματα που παρουσιάζονται στην εικόνα που δημοσίευσε, προσπαθήσαμε να τα αναγνωρίσουμε και σας τα παραθέτουμε, με κάθε επιφύλαξη:

Update is coming next week. 来週、アップデートが来ます。#GTSport #GTSports pic.twitter.com/yECPLYNp3m

— 山内 一典 (@Kaz_Yamauchi) January 20, 2018

Dodge Viper 1st genFerrari 330 P4Ferrari 512BBFord GT40 (μάλλον όχι το Mark IV)Jaguar XJ13Lamborghini DiabloMclaren F1Toyota Supra MkIVToyota 2000GTToyota FT-1 ή New Supra (?)

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο πακέτο δωρεάν νέων οχημάτων που εισάγονται στον τίτλο, καθώς στα τέλη του Νοέμβρη είχαν εισαχθεί στον τίτλο 3 δωρεάν οχήματα, ενώ με το μεγάλο update του Δεκέμβρη, το οποίο έφερε και το single player mode "GT League", προστέθηκαν ακόμη 12 νέα αυτοκίνητα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει διαθέσιμο το νέο update, ούτε αν αυτό θα φέρει άλλες προσθήκες, όπως νέες πίστες, ή βελτιώσεις.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα