Χαμούλης! H 1η εβδομάδα της Overwatch League προσελκύει πάνω από 10 εκατ. θεατές!

Πριν από μερικές μέρες, είχαμε αναφερθεί στην επίσημη έναρξη της Overwatch League, μίας διοργάνωσης που κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα από τα κορυφαία eSports events. Στην Overwatch League συμμετέχουν οι 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου που διακρίνονται στο αγαπημένο team-based shooter της Blizzard, δίνοντας μάχες μέχρι τελικής πτώσεως που θα τους οδηγήσουν στους μεγάλους τελικούς του Ιουλίου (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας click

εδώ).

Εξαρχής γνωρίζαμε ότι η συγκεκριμένη λίγκα θα τραβήξει σαν το μαγνήτη τους fans των cyber athletics και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και μέσα από τα πρώτα επίσημα νούμερα, τα οποία μόλις έδωσε στη δημοσιότητα η Activision. Ειδικότερα, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 10 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν τις πρώτες 4 ημέρες του event μέσα από πολλές διαφορετικές πηγές (όπως για παράδειγμα ήταν το website της Major League Gaming, το Panda TV από την Κίνα κ.ά). Μάλιστα, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε η Activision, στο Twitch η προβολή των αγώνων της Overwatch League έπιασε έναν μέσο όρο κοινού που ανήλθε στους 408.000 χρήστες, ενώ παράλληλα υπολογίζεται ότι στο peak, 280.000 χρήστες της γνωστής υπηρεσίας παρακολουθούσαν ανά λεπτό. Όπως και να το κάνουμε, η Overwatch League είναι… “huge” με όλη τη σημασία της λέξεως.

The post Χαμούλης! H 1η εβδομάδα της Overwatch League προσελκύει πάνω από 10 εκατ. θεατές! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα